Prof.Dr. Hasan Kandemir Yumrukaya’yı Ziyaret Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.09.2021 - 10:48, Güncelleme: 02.09.2021 - 10:48
 

Prof.Dr. Hasan Kandemir Yumrukaya’yı Ziyaret Etti

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Amerika’da Harvard Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan ve şu an Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesi’nde “Çocuk ve Ergen Psikiyatristi ve Psikoterapist” doktoru olarak hizmet veren Prof. Dr. Hasan Kandemir; Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı ETV ekranlarında konuk olduğu “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik” programından sonra Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti. YUMRUKAYA; “MANİSALILAR ÇOK ÖZEL BİR İSME SAHİP” 2016 yılından beri Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalı Başkanı olarak hizmetlerini sürdüren Prof. Kandemir’i ağırlamaktan büyük mutluluk duydum diyen Yumrukaya; “Manisalılar olarak çok şanslıyız ki çok ama çok donanımlı bir isme sahibiz. Çocuklarımızın büyüme sürecinde farklı bakış açıları ve reaksiyonları oluyor. Onları en doğru şekilde yönlendirerek; ergenlik sürecinde kazanmak çok önemli. Bazen de aileler üstün zekalı çocuklarını nasıl yönlendireceklerini doğru bilemiyorlar. Bu konular hep bir uzmana danışılması gereken konular. Sayın Kandemir’in bu konudaki önemli çalışmaları olduğunu bilmek beni son derece mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Amerika’da Harvard Üniversitesi’nde öğretim üyeliği yapan ve şu an Manisa’da Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesi’nde “Çocuk ve Ergen Psikiyatristi ve Psikoterapist” doktoru olarak hizmet veren Prof. Dr. Hasan Kandemir; Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya’yı ETV ekranlarında konuk olduğu “Sağlıklı Yaşam ve Güzellik” programından sonra Ofis Home Mağazası’nda ziyaret etti.

YUMRUKAYA; “MANİSALILAR ÇOK ÖZEL BİR İSME SAHİP”

2016 yılından beri Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Anabilim Dalı Başkanı olarak hizmetlerini sürdüren Prof. Kandemir’i ağırlamaktan büyük mutluluk duydum diyen Yumrukaya; “Manisalılar olarak çok şanslıyız ki çok ama çok donanımlı bir isme sahibiz. Çocuklarımızın büyüme sürecinde farklı bakış açıları ve reaksiyonları oluyor. Onları en doğru şekilde yönlendirerek; ergenlik sürecinde kazanmak çok önemli. Bazen de aileler üstün zekalı çocuklarını nasıl yönlendireceklerini doğru bilemiyorlar. Bu konular hep bir uzmana danışılması gereken konular. Sayın Kandemir’in bu konudaki önemli çalışmaları olduğunu bilmek beni son derece mutlu etti. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.