RAFET EL ROMAN MANİSALILARI COŞTURDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2018 - 06:41, Güncelleme: 31.08.2018 - 06:41
 

RAFET EL ROMAN MANİSALILARI COŞTURDU

Ünlü pop sanatçısı Rafet El Roman Manisa’da verdiği konserde hayranlarını coşturdu.
HABER – Özlem Şahin Rafet El Roman  Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında konser verdi. Sevilen şarkılarını Manisalı hayranları için seslendiren Rafet El Roman, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.  Sahne performansıyla göz dolduran, şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen El Roman konser sonrası Manisalı sevenlerine teşekkür etti. MESİR FESTİVALİ ANISINI İLK KEZ ANLATTI Ünlü sanatçı Rafet El Roman konserin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 24 yıllık kariyerinde 10 defaya yakın Manisa'ya geldiğini belirten Rafet El Roman, mesir macunu festivalini mısır festivali sandığını anısını anlattı. El Roman, "Hiç unutmam ilk çıktığım yıllarda festival festival diyorlar ama benim aklımda mesir değil, mısır kalmış. Sahneye çıktığımda işte mısır festivali kutlu olsun falan dedim. Herkesi bir kahkaha tufanı tuttu. Ondan sonra dediler abi mısır değil, mesir macunu festivali. Bende düşündüm. Mısır macunu yiyilir mi diye. Hatta aklımın ucundan da bir sürü şey geçiyordu. Paylaşayım dedim" diye konuştu.
Ünlü pop sanatçısı Rafet El Roman Manisa’da verdiği konserde hayranlarını coşturdu.
HABER – Özlem Şahin

Rafet El Roman  Manisa'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında konser verdi. Sevilen şarkılarını Manisalı hayranları için seslendiren Rafet El Roman, yaklaşık 1 saat sahnede kaldı.  Sahne performansıyla göz dolduran, şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen El Roman konser sonrası Manisalı sevenlerine teşekkür etti.
MESİR FESTİVALİ ANISINI İLK KEZ ANLATTI
Ünlü sanatçı Rafet El Roman konserin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 24 yıllık kariyerinde 10 defaya yakın Manisa'ya geldiğini belirten Rafet El Roman, mesir macunu festivalini mısır festivali sandığını anısını anlattı. El Roman, "Hiç unutmam ilk çıktığım yıllarda festival festival diyorlar ama benim aklımda mesir değil, mısır kalmış. Sahneye çıktığımda işte mısır festivali kutlu olsun falan dedim. Herkesi bir kahkaha tufanı tuttu. Ondan sonra dediler abi mısır değil, mesir macunu festivali. Bende düşündüm. Mısır macunu yiyilir mi diye. Hatta aklımın ucundan da bir sürü şey geçiyordu. Paylaşayım dedim" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.