SABUNCUBELİ'NDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2017 - 15:39, Güncelleme: 28.08.2017 - 15:39
 

SABUNCUBELİ'NDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Manisa İzmir yolu Süreyya Piknik Alanı yakınlarında meydana gelen kazada araç taşıyan tır önündeki tıra arkadan çarptı. Kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi.
Kazayla ilgili edinilen bilgilerde ;İzmir’den Manisa yönüne gelmekte olan araç yüklü 1 tırın Süreyya Piknik Alanı kavşağını geçtikten sonra  bir anda frenleri tutmayınca süratlendi, tır sürücüsü paniğe kapılınca önünde gitmekte olan başka bir tıra arkadan çarptı. Araçlar yol ortasında kaldı Çarpma nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Araçlar yol artasında kalınca yolda 5 kilometre araç kuyruğu oluştu. İzmir Manisa yönü tek şeritli olarak araç trafiğine kontrollü olarak açık tutuldu. Kaza nedeniyle yolun bir şeridi yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapalı kaldı.  Kaza yapan araçlar kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı. İki kişi hafif yaralandı. Kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Üzerinde araç taşıyan tırda bulunan sürücü ve yanındaki bir kişi hafif yaralandı. Yaralılar olay maline gelen 112 ekipleri tarafından kontrol amaçlı muayene edildi.
Manisa İzmir yolu Süreyya Piknik Alanı yakınlarında meydana gelen kazada araç taşıyan tır önündeki tıra arkadan çarptı. Kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili edinilen bilgilerde ;İzmir’den Manisa yönüne gelmekte olan araç yüklü 1 tırın Süreyya Piknik Alanı kavşağını geçtikten sonra  bir anda frenleri tutmayınca süratlendi, tır sürücüsü paniğe kapılınca önünde gitmekte olan başka bir tıra arkadan çarptı.


Araçlar yol ortasında kaldı

Çarpma nedeniyle her iki araçta da maddi hasar meydana geldi. Araçlar yol artasında kalınca yolda 5 kilometre araç kuyruğu oluştu. İzmir Manisa yönü tek şeritli olarak araç trafiğine kontrollü olarak açık tutuldu.

Kaza nedeniyle yolun bir şeridi yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapalı kaldı.  Kaza yapan araçlar kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.

İki kişi hafif yaralandı.

Kazada can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Üzerinde araç taşıyan tırda bulunan sürücü ve yanındaki bir kişi hafif yaralandı. Yaralılar olay maline gelen 112 ekipleri tarafından kontrol amaçlı muayene edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.