Salih Hızlı yeniden aday

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2021 - 14:12, Güncelleme: 11.01.2021 - 14:12
 

Salih Hızlı yeniden aday

AK Parti Manisa 7. Olağan İl Kongre Toplantısında konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı. AK Parti Manisa milletvekilleri de toplantıda yaptıkları konuşmalarda Başkan Hızlı’ya destek verdiklerini belirttiler.
AK Parti Manisa 7. Olağan İl Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek. Muradiye Spor Salonunda gerçekleşecek olan kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katılacak. 20 Kasım 2019 yılında Berk Mersinli’nin yerine AK Parti Manisa İl Başkanlığına atanan Salih Hızlı kongrede aday olduğunu açıkladı. Şehzadeler Belediyesi tarihi Bedesten’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, eski il başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Manisa vekilleri kürsüye çıkarak yaptıkları açıklamalarla Salih Hızlı’ya destek verdiler. “10 BİN 703 ÜYEYİ AK PARTİ’YE KAZANDIRDIK” AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, gerçekleşecek olan kongrenin Manisa’ya, AK Parti’ye, ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirleriyle 20 Kasım 2019’da AK Parti il başkanlığına atandığını ifade eden Hızlı, 14 aydır il başkanlığı görevini yürüttüğünü açıkladı. Hızlı, 17 ilçede kongrenin tamamlandığını, bu kongrelerde teşkilatın yüzde 65’inin tamamlandığını vurgulayarak, bu süre zarfında 10 bin 703 üyeyi AK Parti’ye kazandırdıklarını söyledi. “PANDEMİ DÖNEMİNDE BAŞARILI OLDUK” Başlan Hızlı, “Dünyayı etkisi altına alan salgında Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde başarılı bir sınav verdik. Sahada aldığımız sıkıntıları milletvekillerimiz vasıtasıyla Cumhurbaşkanımıza ilettik. Belediye başkanlarımız müthiş bir performans gösterdiler. Millet olarak, devlet olarak pandemi döneminde başarılı olduk” şeklinde konuştu. 2023 HEDEFİYLE ÇALIŞMALAR SÜRECEK 20 yıla yaklaşan bir siyasi partinin mensupları olduklarını ifade eden Hızlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde siyasete devam ettiklerinin belirterek, güçlü Türkiye inşasına başladıklarını açıkladı. Teşkilat olarak ilk hedeflerinin 2023 olduğunu kaydeden Başkan Hızlı, teşkilat olarak bu hedefe ulaşmak için çalışacaklarını söyledi. MİLLETVEKİLLERİNDEN HIZLI’YA TAM DESTEK AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal da birer konuşma yaparak yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Salih Hızlı’ya destek verdiler.
AK Parti Manisa 7. Olağan İl Kongre Toplantısında konuşan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı. AK Parti Manisa milletvekilleri de toplantıda yaptıkları konuşmalarda Başkan Hızlı’ya destek verdiklerini belirttiler.

AK Parti Manisa 7. Olağan İl Kongresi 18 Ocak 2021 Pazartesi günü gerçekleşecek. Muradiye Spor Salonunda gerçekleşecek olan kongreye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katılacak. 20 Kasım 2019 yılında Berk Mersinli’nin yerine AK Parti Manisa İl Başkanlığına atanan Salih Hızlı kongrede aday olduğunu açıkladı. Şehzadeler Belediyesi tarihi Bedesten’de düzenlenen aday tanıtım toplantısına AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, eski il başkanları ve partililer katıldı. AK Parti Manisa vekilleri kürsüye çıkarak yaptıkları açıklamalarla Salih Hızlı’ya destek verdiler.

10 BİN 703 ÜYEYİ AK PARTİ’YE KAZANDIRDIK”

AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, gerçekleşecek olan kongrenin Manisa’ya, AK Parti’ye, ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdirleriyle 20 Kasım 2019’da AK Parti il başkanlığına atandığını ifade eden Hızlı, 14 aydır il başkanlığı görevini yürüttüğünü açıkladı. Hızlı, 17 ilçede kongrenin tamamlandığını, bu kongrelerde teşkilatın yüzde 65’inin tamamlandığını vurgulayarak, bu süre zarfında 10 bin 703 üyeyi AK Parti’ye kazandırdıklarını söyledi.

PANDEMİ DÖNEMİNDE BAŞARILI OLDUK”

Başlan Hızlı, “Dünyayı etkisi altına alan salgında Cumhurbaşkanlığımız önderliğinde başarılı bir sınav verdik. Sahada aldığımız sıkıntıları milletvekillerimiz vasıtasıyla Cumhurbaşkanımıza ilettik. Belediye başkanlarımız müthiş bir performans gösterdiler. Millet olarak, devlet olarak pandemi döneminde başarılı olduk” şeklinde konuştu.

2023 HEDEFİYLE ÇALIŞMALAR SÜRECEK

20 yıla yaklaşan bir siyasi partinin mensupları olduklarını ifade eden Hızlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde siyasete devam ettiklerinin belirterek, güçlü Türkiye inşasına başladıklarını açıkladı. Teşkilat olarak ilk hedeflerinin 2023 olduğunu kaydeden Başkan Hızlı, teşkilat olarak bu hedefe ulaşmak için çalışacaklarını söyledi.

MİLLETVEKİLLERİNDEN HIZLI’YA TAM DESTEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekilleri İsmail Bilen, Uğur Aydemir, Semra Kaplan Kıvırcık, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal da birer konuşma yaparak yeniden il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Salih Hızlı’ya destek verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.