SALİHLİ’DEKİ ÖLÜM YOLU 63 MİLYONLUK YATIRIMLA TARİH OLACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2019 - 12:08, Güncelleme: 27.08.2019 - 12:08
 

SALİHLİ’DEKİ ÖLÜM YOLU 63 MİLYONLUK YATIRIMLA TARİH OLACAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 63 milyon liralık yatırımla Salihli ilçesinde hayata geçirilen ve 1. etabının hizmet verdiği Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak çalışmalarında yan bağlantı yollarının yapımı sorunsuz ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde hayata geçirilen Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı’nın yan bağlantı yollarındaki çalışmalar sorunsuz ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay da, Sanat Yapıları Şube Müdürü Serdinç Bulut ve Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ile birlikte kavşaktaki çalışmalarda gelinen noktayı yerinde inceledi. Kuruçay, kavşağın yan bağlantı yollarından İzmir istikametine ve Ankara istikametine doğru yaklaşık 4 kilometrelik yol ve 2 adet hemzemin kavşakta bordur işlemlerinin başladığını ve yapımın hızla devam ettiğini, bu çalışmanın akabinde ise asfalt çalışması yapılarak işin tamamlanacağını ifade etti. ÇALIŞMALAR SORUNSUZ DEVAM EDİYOR Salihli’de 'Ölüm yolu' olarak adlandırılan bölgede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen projeyle trafik güvenliğinin öne çıkacağını belirten Kuruçay, “Yan bağlantı yollarındaki çalışmalarımız sorunsuz devam ediyor. Ekiplerimiz özverili ve yoğun bir şekilde çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çaba sarf ediyor. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Salihlili hemşehrilerimiz tarafından 'ölüm yolu' olarak adlandırılan bu kabus, tamamen tarih olmuş olacak. Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışıyoruz.” dedi.    
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 63 milyon liralık yatırımla Salihli ilçesinde hayata geçirilen ve 1. etabının hizmet verdiği Salihli Bülent Ecevit Köprülü Kavşak çalışmalarında yan bağlantı yollarının yapımı sorunsuz ilerliyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde hayata geçirilen Bülent Ecevit Köprülü Kavşağı’nın yan bağlantı yollarındaki çalışmalar sorunsuz ilerliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay da, Sanat Yapıları Şube Müdürü Serdinç Bulut ve Salihli Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Orçun Abalı ile birlikte kavşaktaki çalışmalarda gelinen noktayı yerinde inceledi. Kuruçay, kavşağın yan bağlantı yollarından İzmir istikametine ve Ankara istikametine doğru yaklaşık 4 kilometrelik yol ve 2 adet hemzemin kavşakta bordur işlemlerinin başladığını ve yapımın hızla devam ettiğini, bu çalışmanın akabinde ise asfalt çalışması yapılarak işin tamamlanacağını ifade etti.

ÇALIŞMALAR SORUNSUZ DEVAM EDİYOR

Salihli’de 'Ölüm yolu' olarak adlandırılan bölgede Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde hayata geçirilen projeyle trafik güvenliğinin öne çıkacağını belirten Kuruçay, “Yan bağlantı yollarındaki çalışmalarımız sorunsuz devam ediyor. Ekiplerimiz özverili ve yoğun bir şekilde çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çaba sarf ediyor. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte Salihlili hemşehrilerimiz tarafından 'ölüm yolu' olarak adlandırılan bu kabus, tamamen tarih olmuş olacak. Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için çalışıyoruz.” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.