Sarıgöl AAT’nin yüzde 60’ı tamamlandı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2021 - 14:13, Güncelleme: 23.11.2021 - 14:13
 

Sarıgöl AAT’nin yüzde 60’ı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl ilçesinde hayata geçireceği 30 milyon TL yatırım bedelli Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat çalışmalarının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Atıksu Arıtma Tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile Atıksu Arıtma Tesisleri yatırımlarını hızla sürdürüyor. İdarenin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaat çalışmalarında yüzde 60’lık kısım tamamlandı. Sarıgöl’ün tüm nüfusunun, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesi ve civardaki 17 mahalle faydalanacak. Gediz’in temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel atıksu arıtabilecek kapasiteye sahip tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor.      “İlçe için önemli bir yatırım”    Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile Sarıgöl ilçemizde 30 milyon TL’lik Atıksu Arıtma Tesisi kazandırıyoruz. Dev yatırımımızda inşaat çalışmaları herhangi bir aksama olmadan devam ediyor. Hedefimiz tesisimizi sözleşmedeki süresinden daha önce bitirerek bir an önce işletmeye almak” dedi. 
MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl ilçesinde hayata geçireceği 30 milyon TL yatırım bedelli Atıksu Arıtma Tesisinin inşaat çalışmalarının yüzde 60’lık kısmı tamamlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Atıksu Arıtma Tesisi olmayan ilçe kalmayacak hedefi ile Atıksu Arıtma Tesisleri yatırımlarını hızla sürdürüyor. İdarenin 30 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Sarıgöl Atıksu Arıtma Tesisi’nin inşaat çalışmalarında yüzde 60’lık kısım tamamlandı. Sarıgöl’ün tüm nüfusunun, Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt mahallesi ve civardaki 17 mahalle faydalanacak. Gediz’in temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel atıksu arıtabilecek kapasiteye sahip tesisin, planlanan tarihten önce bitirilmesi hedefleniyor. 

 

  “İlçe için önemli bir yatırım” 

  Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile Sarıgöl ilçemizde 30 milyon TL’lik Atıksu Arıtma Tesisi kazandırıyoruz. Dev yatırımımızda inşaat çalışmaları herhangi bir aksama olmadan devam ediyor. Hedefimiz tesisimizi sözleşmedeki süresinden daha önce bitirerek bir an önce işletmeye almak” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.