Saruhanlı Belediyesinden deprem bölgesine destek

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2020 - 11:08, Güncelleme: 02.11.2020 - 11:08
 

Saruhanlı Belediyesinden deprem bölgesine destek

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem nedeniyle Saruhanlı Belediyesi bölgede devam eden enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla İzmir'e 13 kişilik ekip gönderdi.
Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in talimatı üzerine yola çıkan ekipler, bölgede AFAD koordinatörlüğünde yürütülen çalışmalara destek veriyor. Belediye Başkanvekili Özgür Göktoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve Kültür ve Sanat Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu İzmir'e hareket eden ekibi şantiyeden uğurladı. Saruhanlı Belediyesinden depremzedelere yardım Saruhanlı Belediyesi, İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) 50 koli gıda ve battaniye yardımında bulundu. Hazırlanan yardım malzemeleri Belediye Başkanvekili Özgür Göktoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Kültür ve Sanat Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu tarafından SYDV'na teslim edildi.
İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem nedeniyle Saruhanlı Belediyesi bölgede devam eden enkaz kaldırma ve arama kurtarma çalışmalarına destek olmak amacıyla İzmir'e 13 kişilik ekip gönderdi.

Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in talimatı üzerine yola çıkan ekipler, bölgede AFAD koordinatörlüğünde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Belediye Başkanvekili Özgür Göktoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal ve Kültür ve Sanat Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu İzmir'e hareket eden ekibi şantiyeden uğurladı.

Saruhanlı Belediyesinden depremzedelere yardım

Saruhanlı Belediyesi, İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden etkilenen vatandaşlara ulaştırılmak üzere Saruhanlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına (SYDV) 50 koli gıda ve battaniye yardımında bulundu.

Hazırlanan yardım malzemeleri Belediye Başkanvekili Özgür Göktoprak, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Baysal, Kültür ve Sanat Birimi Sorumlusu Aysun Helvacıoğlu tarafından SYDV'na teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.