Saruhanlı Belediyesinden İşyeri Kapanan Esnaflara 500 TL Yardım

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2020 - 13:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 13:47
 

Saruhanlı Belediyesinden İşyeri Kapanan Esnaflara 500 TL Yardım

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçede Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen esnaflara 500 TL nakdi yardım yapacaklarını müjdeledi.
Başkan Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aralık ayı olağan meclis toplantısında bu konuyu görüşerek, Belediye bütçesinden esnaflara yardım yapılması için oy birliğiyle karar aldıklarını ifade etti. İlçede faaliyet gösteren ancak Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen esnafların ekonomik sıkıntı içine düştüklerini dile getiren Bilgin, şunları kaydetti; "İlçemizde yüzlerce esnafımızın işyeri şu an kapalı durumdadır. Günlük kazançları ile evlerinin geçimini sağlayan esnaf arkadaşlarımız ekonomik sıkıntıya düştü. Onlara bir nebze olsun destek olmak amacıyla böyle bir karar aldık. Konuyu Belediye meclisimizde görüşüp onayladık. Hayırlı olsun. Temennimiz bu salgın bir an evvel ortadan kalkması ve ülkemizin düzenine kavuşmasıdır. "
Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İlçede Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen esnaflara 500 TL nakdi yardım yapacaklarını müjdeledi.

Başkan Bilgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Aralık ayı olağan meclis toplantısında bu konuyu görüşerek, Belediye bütçesinden esnaflara yardım yapılması için oy birliğiyle karar aldıklarını ifade etti.

İlçede faaliyet gösteren ancak Covid-19 tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen esnafların ekonomik sıkıntı içine düştüklerini dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

"İlçemizde yüzlerce esnafımızın işyeri şu an kapalı durumdadır. Günlük kazançları ile evlerinin geçimini sağlayan esnaf arkadaşlarımız ekonomik sıkıntıya düştü. Onlara bir nebze olsun destek olmak amacıyla böyle bir karar aldık. Konuyu Belediye meclisimizde görüşüp onayladık. Hayırlı olsun. Temennimiz bu salgın bir an evvel ortadan kalkması ve ülkemizin düzenine kavuşmasıdır. "

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.