Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2021 - 10:03, Güncelleme: 13.09.2021 - 10:03
 

Saruhanlı'da Lunapark ve Hediyelik Eşya Sergilerine Büyük İlgi

Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "14. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde kurulan hediyelik eşya stantları ve lunapark vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
İlçe merkezinde Hükümet caddesine kurulan hediyelik eşya sergilerini gezen vatandaşlar alışveriş yapma imkanı bulurken, çocuklar ise Lunaparkta eğlenmenin keyfini yaşadı. İlçede 10 gün süreyle açık kalan hediyelik eşya stantları ve lunapark, Saruhanlı'ya renk kattı. Belediye Başkanı Zeki Bilgin de zaman zaman alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve çocuklara oyuncaklardan ücretsiz olarak faydalanabilmeleri için bilet dağıttı. 14. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'nin coşkulu etkinliklerle sona erdiğini ifade eden Başkan Bilgin, "Kültür ve Sanat alanında halkımızın beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız. Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde yöremizin temel geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için bu festivali düzenliyoruz. Bu noktada festivalimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
Saruhanlı Belediyesi tarafından düzenlenen "14. Altın Üzüm ve Kültür Festivali" etkinlikleri kapsamında ilçe merkezinde kurulan hediyelik eşya stantları ve lunapark vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

İlçe merkezinde Hükümet caddesine kurulan hediyelik eşya sergilerini gezen vatandaşlar alışveriş yapma imkanı bulurken, çocuklar ise Lunaparkta eğlenmenin keyfini yaşadı.

İlçede 10 gün süreyle açık kalan hediyelik eşya stantları ve lunapark, Saruhanlı'ya renk kattı. Belediye Başkanı Zeki Bilgin de zaman zaman alanı gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve çocuklara oyuncaklardan ücretsiz olarak faydalanabilmeleri için bilet dağıttı.

14. Altın Üzüm ve Kültür Festivali'nin coşkulu etkinliklerle sona erdiğini ifade eden Başkan Bilgin, "Kültür ve Sanat alanında halkımızın beklentilerini karşılıksız bırakmayacağız. Saruhanlı Belediyesi olarak bizlerde yöremizin temel geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı ve daha geniş çevrelere duyurulması için bu festivali düzenliyoruz. Bu noktada festivalimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.