ŞEHZADELER'E OSB MÜJDESİ!  

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2019 - 15:04, Güncelleme: 18.04.2019 - 15:04
 

ŞEHZADELER'E OSB MÜJDESİ!  

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesi sınırlarında bir organize sanayi bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını müjdeledi.
  31 Mart seçimleri sonrasında tebrikleri kabul eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Şehzadeler'e OSB müjdesi verdi.     ŞEHZADELER'E OSB KURULACAK Şehzadeler'e bir de OSB müjdesi verdi. Başkan Çelik şöyle konuştu: “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası göz bebeği kurumlarımızdan biri. Benim de üyesi olduğum ve bir dönem meclis üyeliğini de yaptığım tertemiz bir kuruluş. Bugüne kadar çok sağlıklı ilişkilerimiz, ortak çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonra daha çok ortak çalışmalara imza atacağız. Nasip olursa Şehzadeler ilçemizin sınırları içerisinde bir organize sanayi bölgesi çalışmamız var. Bunun detaylarını sayın başkanımız ve ekibiyle de istişare ederek, nasıl bir alanda ve cinsinin ne olacağıyla ilgili ortak bir akıl oluşturarak, el birliğiyle hizmet edecek, çalışacağız. Ben bugüne kadar ki belediyemize, şahsıma katkıları, destekleri için başkanımızın şahsında odamızın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah aramızdaki iş birliği ve uyum artarak devam edecek.”    
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler ilçesi sınırlarında bir organize sanayi bölgesi (OSB) kurmak için çalışma başlattıklarını müjdeledi.
  31 Mart seçimleri sonrasında tebrikleri kabul eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Mehmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Şehzadeler'e OSB müjdesi verdi.
 
  ŞEHZADELER'E OSB KURULACAK
Şehzadeler'e bir de OSB müjdesi verdi. Başkan Çelik şöyle konuştu: “Manisa Ticaret ve Sanayi Odası göz bebeği kurumlarımızdan biri. Benim de üyesi olduğum ve bir dönem meclis üyeliğini de yaptığım tertemiz bir kuruluş. Bugüne kadar çok sağlıklı ilişkilerimiz, ortak çalışmalarımız oldu. İnşallah bundan sonra daha çok ortak çalışmalara imza atacağız. Nasip olursa Şehzadeler ilçemizin sınırları içerisinde bir organize sanayi bölgesi çalışmamız var. Bunun detaylarını sayın başkanımız ve ekibiyle de istişare ederek, nasıl bir alanda ve cinsinin ne olacağıyla ilgili ortak bir akıl oluşturarak, el birliğiyle hizmet edecek, çalışacağız. Ben bugüne kadar ki belediyemize, şahsıma katkıları, destekleri için başkanımızın şahsında odamızın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah aramızdaki iş birliği ve uyum artarak devam edecek.”
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.