Şehzadeler Kerbela ya döndü !

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2021 - 12:49, Güncelleme: 31.01.2021 - 12:49
 

Şehzadeler Kerbela ya döndü !

Oluşan elektrik arızası nedeniyle Ilıca Akpınar dan giden 2 hattı besleyen su pompaları çalışmamaktadır. Şehzadeler ilçemizdeki pek çok mahalledeki komşularımız 24 saattir susuz kaldı. İnsanlarımız yüzünü yıkayacak, abdestini alacak su bulamıyor.
En son 6 ay önce ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte o zaman ki Maski Genel Müdürüne yaptığımız ziyarette elektrik kesintilerine karşı pompalarda jeneratörlerin hazır olması gerektiğini söylemiştik. Daha önce de yapılan uyarılarımızı ciddiye almayan Maski ye şimdi haklı olarak soruyoruz : 1- Sorunlar yaşanmadan önlem alıp, halkımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla belediyecilik yapılmaz mı ? 2- Pandeminin çok zor şartlarında dahi Maski ye yükümlülüklerini yerine getiren bizlere böyle mi hizmet veriyorsunuz ? 3- Bizlerin yaptığı ödemeleri bu alanlarda değil de nerelerde kullanıyorsunuz ? Arızanın biran önce giderilmesi ve çok büyük bir alanda yaşanan su kesintisinin giderilmesi için yapılan çalışmaların takibindeyiz. Şehzadeler İlçemizdeki komşularımıza geçmiş olsun diyoruz.
Oluşan elektrik arızası nedeniyle Ilıca Akpınar dan giden 2 hattı besleyen su pompaları çalışmamaktadır. Şehzadeler ilçemizdeki pek çok mahalledeki komşularımız 24 saattir susuz kaldı. İnsanlarımız yüzünü yıkayacak, abdestini alacak su bulamıyor.

En son 6 ay önce ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte o zaman ki Maski Genel Müdürüne yaptığımız ziyarette elektrik kesintilerine karşı pompalarda jeneratörlerin hazır olması gerektiğini söylemiştik. Daha önce de yapılan uyarılarımızı ciddiye almayan Maski ye şimdi haklı olarak soruyoruz :

1- Sorunlar yaşanmadan önlem alıp, halkımızın rahat bir şekilde yaşamlarını sürdürmeleri amacıyla belediyecilik yapılmaz mı ?

2- Pandeminin çok zor şartlarında dahi Maski ye yükümlülüklerini yerine getiren bizlere böyle mi hizmet veriyorsunuz ?

3- Bizlerin yaptığı ödemeleri bu alanlarda değil de nerelerde kullanıyorsunuz ?

Arızanın biran önce giderilmesi ve çok büyük bir alanda yaşanan su kesintisinin giderilmesi için yapılan çalışmaların takibindeyiz. Şehzadeler İlçemizdeki komşularımıza geçmiş olsun diyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.