Şehzadelerden Esnafa 1919 Türk Bayrağı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2021 - 11:49, Güncelleme: 19.05.2021 - 11:49
 

Şehzadelerden Esnafa 1919 Türk Bayrağı

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehzadeler çarşında esnafa 1919 Türk bayrağı dağıttı. Başkan Çelik “Şanlı bayrağımız dosta güven düşmana korku salsın. Hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.
Şehzadeler Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler çarşısında esnafları ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı, onlara Türk bayrağı hediye etti. Başkan Çelik tam kapanma sürecinin ardından yeniden kepenk açan esnaflarla sohbet ederek, onlara hayırlı işler diledi. Esnafın ve vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Başkan Çelik, esnaflara 1919 adet Türk bayrağı dağıttı. Etkinliğe dair bir açıklama yapan Başkan Çelik “19 Mayıs 1919’un 102. yılında Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Şehzadeler Belediyesi olarak bir takım etkinlikler yapıyoruz. Sesli araçlarımız ile yaptığımız etkinliklerin yanında 1919 tane Türk bayrağını esnaflarımıza hediye ediyoruz. Yine bunun haricinde vatandaşlarımıza da bayrak hediyemiz devam ediyor. Hedefimiz bayram coşkusuna coşku katmak. Milli ve dini günler ortak paydamızdır. Bayrağımız hepimizin ortak paydasıdır. Ne kadar farklı örüşlerimiz olsa da bizi biz yapan ortak değerlerimizin önemini vurgulamak , ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak dosta güven düşmana korku salmak için bayrak hediye ediyoruz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın , özellikle de sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. İyi bayramlar Şehzadeler.” şeklinde konuştu. “BAŞKANIMIZ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR” Başkan Çelik’e büyük ilgi gösteren esnaflar da duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Öncelikle başkanımıza ziyareti nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Gerek dini gerekse de milli bayramlarda bizi hiç yalnız bırakmıyor sürekli ziyaret ediyor. Kendisinden çok memnununuz. Allah razı olsun”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehzadeler çarşında esnafa 1919 Türk bayrağı dağıttı. Başkan Çelik “Şanlı bayrağımız dosta güven düşmana korku salsın. Hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum” dedi.

Şehzadeler Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler çarşısında esnafları ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşların bayramını kutladı, onlara Türk bayrağı hediye etti. Başkan Çelik tam kapanma sürecinin ardından yeniden kepenk açan esnaflarla sohbet ederek, onlara hayırlı işler diledi. Esnafın ve vatandaşın büyük ilgi gösterdiği Başkan Çelik, esnaflara 1919 adet Türk bayrağı dağıttı. Etkinliğe dair bir açıklama yapan Başkan Çelik “19 Mayıs 1919’un 102. yılında Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Şehzadeler Belediyesi olarak bir takım etkinlikler yapıyoruz. Sesli araçlarımız ile yaptığımız etkinliklerin yanında 1919 tane Türk bayrağını esnaflarımıza hediye ediyoruz. Yine bunun haricinde vatandaşlarımıza da bayrak hediyemiz devam ediyor. Hedefimiz bayram coşkusuna coşku katmak. Milli ve dini günler ortak paydamızdır. Bayrağımız hepimizin ortak paydasıdır. Ne kadar farklı örüşlerimiz olsa da bizi biz yapan ortak değerlerimizin önemini vurgulamak , ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmak dosta güven düşmana korku salmak için bayrak hediye ediyoruz. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın , özellikle de sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum. İyi bayramlar Şehzadeler.” şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR”

Başkan Çelik’e büyük ilgi gösteren esnaflar da duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi; “Öncelikle başkanımıza ziyareti nedeniyle çok teşekkür ediyoruz. Gerek dini gerekse de milli bayramlarda bizi hiç yalnız bırakmıyor sürekli ziyaret ediyor. Kendisinden çok memnununuz. Allah razı olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.