Sinerjim’den Basın Mensuplarına Ücretsiz Danışmanlık Jesti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2021 - 10:37, Güncelleme: 22.10.2021 - 10:37
 

Sinerjim’den Basın Mensuplarına Ücretsiz Danışmanlık Jesti

Manisa’nın en köklü psikolojik danışmanlık merkezlerinden biri olan Sinerjim Psikolojik Hizmetler ve Aile Danışmanlığı, basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı. Programa katılan gazetecilere ücretsiz bir seans danışmanlık hizmeti hediye edildi.
Şehzadeler ilçesinde bir otelde düzenlenen kahvaltı programına Sinerjim Psikolojik Hizmetler ve Aile Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Göl, Yönetim Kurulu Üyesi Psk. Selin Zeybek ve merkezde hizmet veren psikologlar ile Manisalı gazeteciler katıldı. TÜRKİYE’DEN DÜNYAYA AÇILAN PSİKOLOJİK MERKEZİ Toplantıda, gazetecilere danışmanlık merkezi hakkında bilgi veren Başkan Soner Göl, “ Biz, Ege ve Türkiye’nin psikoloji merkeziyiz. Manisa, İzmir, Eskişehir’den, online terapi Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya açılan Psikoloji markası. 1994 yılından itibaren kaliteli, güvenilir ve yüksek ETİK standartta, süründürülebilir, yenilikçi, iş anlayışıyla profesyonel uzman ekibimizle kaliteli danışmanlık hizmeti verilmektedir. Türkiye’de, psikoloji, pedagoji, ruh sağlığı, özellikle de aile danışmanlığı alanında kurumsal kimlik kazanmış bir şirkettir. 2015 yılı itibarı ile Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiş bir marka olan firmamız, psikolojik sorunlara yönelik, alanında uzman kişiler tarafından kalıcı çözümler üretmektedir. Kurumsal ofisimizde, mesleki liyakat ve çözüm odaklı bir sistemle çalışılmaktadır. Karşılaşılan problemlere, çözüm üretebilen, çevresiyle, sağlıklı ve mutlu iletişim becerilerine sahip bireyler olma sürecinde misafirlere destek sağlanır. Gizlilik, özel hayata saygı en temel çalışma prensibimizdir. Psikolojik destek gerektiren konularda, 0532 375 1618 numaralı telefonla 7/24 ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir. Türk kahvenizi içerek, psikolojik destek almak isterseniz, şubelerimize bekleriz” dedi.
Manisa’nın en köklü psikolojik danışmanlık merkezlerinden biri olan Sinerjim Psikolojik Hizmetler ve Aile Danışmanlığı, basın mensuplarını kahvaltı programında ağırladı. Programa katılan gazetecilere ücretsiz bir seans danışmanlık hizmeti hediye edildi.

Şehzadeler ilçesinde bir otelde düzenlenen kahvaltı programına Sinerjim Psikolojik Hizmetler ve Aile Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Soner Göl, Yönetim Kurulu Üyesi Psk. Selin Zeybek ve merkezde hizmet veren psikologlar ile Manisalı gazeteciler katıldı.
TÜRKİYE’DEN DÜNYAYA AÇILAN PSİKOLOJİK MERKEZİ
Toplantıda, gazetecilere danışmanlık merkezi hakkında bilgi veren Başkan Soner Göl, “ Biz, Ege ve Türkiye’nin psikoloji merkeziyiz. Manisa, İzmir, Eskişehir’den, online terapi Türkiye’ye, Türkiye’den Dünya’ya açılan Psikoloji markası. 1994 yılından itibaren kaliteli, güvenilir ve yüksek ETİK standartta, süründürülebilir, yenilikçi, iş anlayışıyla profesyonel uzman ekibimizle kaliteli danışmanlık hizmeti verilmektedir. Türkiye’de, psikoloji, pedagoji, ruh sağlığı, özellikle de aile danışmanlığı alanında kurumsal kimlik kazanmış bir şirkettir. 2015 yılı itibarı ile Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillenmiş bir marka olan firmamız, psikolojik sorunlara yönelik, alanında uzman kişiler tarafından kalıcı çözümler üretmektedir. Kurumsal ofisimizde, mesleki liyakat ve çözüm odaklı bir sistemle çalışılmaktadır. Karşılaşılan problemlere, çözüm üretebilen, çevresiyle, sağlıklı ve mutlu iletişim becerilerine sahip bireyler olma sürecinde misafirlere destek sağlanır. Gizlilik, özel hayata saygı en temel çalışma prensibimizdir. Psikolojik destek gerektiren konularda, 0532 375 1618 numaralı telefonla 7/24 ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti verilmektedir. Türk kahvenizi içerek, psikolojik destek almak isterseniz, şubelerimize bekleriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.