SİPİL GROUP’UN 2018 YILI HEDEFİ; YÜZDE 25 BÜYÜME

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2018 - 10:01, Güncelleme: 14.02.2018 - 10:01
 

SİPİL GROUP’UN 2018 YILI HEDEFİ; YÜZDE 25 BÜYÜME

İnşaat, Plastik, Çelik, Enerji ve Teknoloji şirketleriyle 34 yıldır Manisa Merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Sipil Group 10 Şubat 2018 tarihinde Anemon hotelinde 120 kişiden oluşan grup yönetimi ve idari kadrosuyla Yönetim Gözden Geçirme toplantısı gerçekleştirdi.
2017 yılında İnşaat, Plastik, Çelik, Enerji ve Teknoloji alanlarındaki çalışmaların değerlendirildiği ve 2018 yılı hedeflerinin belirlendiği toplantıda Sipil Group’un ana hedefi 2018 yılında YÜZDE 25 BÜYÜME olarak belirlendi. Tüm Group yöneticileri ve idari personelin katılımıyla ülke genelindeki çalışma alanlarına ilişkin hedeflerin ve yatırım planlarının belirlendiği toplantı sonucunda Yönetim Kurlu Başkanı Hakkı Bayraktar şu açıklamalarda bulundu. Sipil Group bugün 34. Yılını kutluyor. Sipil Group’un lokomotifi inşaat grubumuz bugüne dek ülke genelinde 200’ü aşkın endüstriyel tesis ve fabrikayı anahtar teslim tamamlamanın gururunu yaşıyor. Manisa’dan İstanbul’a, Balıkesir’den Malatya’ya ülke genelinde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor Plastik grubumuz Eskişehir ve Manisa işletmelerindeki robot ve otomasyona dayalı teknolojik alt yapısının, uzman kadrosunun yarattığı kaliteli üretim ve hizmet gücüyle ülkemizdeki tüm beyaz eşya ana sanayicilerinin birincil tedarikçisi konumuna ulaşmıştır. Çelik grubumuz dünyanın dört bir yanına çelik konstrüksiyon ve eşanjör ihracatı yapan ülkemizin önde gelen kurumsal firmaları arasında yer almaktadır. Enerji ve Teknoloji gruplarımız ise tasarımdan başlayarak akıllı ürün ve katma değeri yüksek üretim için teknoloji ve ürün geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor. Bu gruplarımızın faaliyetleriyle son 10 yılda her yıl ortalama yüzde 25 büyüme gerçekleştirdik. Bugün 120 kişiden oluşan yönetim kadromuzla 600’ü aşkın kişiden oluşan çalışan kadromuzla ve tedarikçilerimizin, yardımcı yüklenicilerimizin çalışanları ile birlikte 1200 kişiden oluşan büyük bir aileyiz. ‘HER FABRİKA BİR KALEDİR’ Sipil Group 2018 yılına büyük bir aile olmanın yarattığı sinerji ile girmiştir. Bugün bu sinerji ile tüm yönetim ve çalışan kadromuz“BİZİMLE DAHA GÜÇLÜ” sloganıyla ortak bir hedefe kilitlenmiştir.Yönetim ve çalışan ekibimiz SİPİL GROUP büyüdükçe ve güçlendikçe Manisa’nın,Egenin,Türkiye’nin daha da güçleneceğine yürekten inanmaktadır.Bu inançla  2018 yılı sonunda Sipil Group’un iş hacmini ve cirosunu yüzde 25 arttırmak en büyük arzumuzdur. Biz yıllardır ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında özlediğimiz yere ulaşmasının yolunun öncelikle üretimden geçtiğine inandık. 34 yıl boyunca bu inançla yol aldık.Çalışanlarımız bu inançla 34 kuruluş yıldönümümüzde fabrikamıza kendilerinin hazırladıkları Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu ebedi önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün“HER FABRİKA BİR KALEDİR” özlü sözünü ve portresini içeren anıtıarmağan ederek bizleri çok mutlu ettiler.Bu amaca inanan bu yolda bizimle birlikte yürüyen ve bizi bu iddialı eşiğe taşıyan tüm yönetim ekibimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı sonrasında Manisa Anemon Hotel Akide Salonunda gerçekleştirilen 34. Kuruluş yıldönümü yemeğinde Sipil Group’ta 5-10-15 yıl görev yapan çalışanlara plaket takdim edildi ve tüm çalışanlar ile birlikte kuruluş yıldönümü pastası kesildi.    
İnşaat, Plastik, Çelik, Enerji ve Teknoloji şirketleriyle 34 yıldır Manisa Merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Sipil Group 10 Şubat 2018 tarihinde Anemon hotelinde 120 kişiden oluşan grup yönetimi ve idari kadrosuyla Yönetim Gözden Geçirme toplantısı gerçekleştirdi.
2017 yılında İnşaat, Plastik, Çelik, Enerji ve Teknoloji alanlarındaki çalışmaların değerlendirildiği ve 2018 yılı hedeflerinin belirlendiği toplantıda Sipil Group’un ana hedefi 2018 yılında YÜZDE 25 BÜYÜME olarak belirlendi.

Tüm Group yöneticileri ve idari personelin katılımıyla ülke genelindeki çalışma alanlarına ilişkin hedeflerin ve yatırım planlarının belirlendiği toplantı sonucunda Yönetim Kurlu Başkanı Hakkı Bayraktar şu açıklamalarda bulundu.



Sipil Group bugün 34. Yılını kutluyor. Sipil Group’un lokomotifi inşaat grubumuz bugüne dek ülke genelinde 200’ü aşkın endüstriyel tesis ve fabrikayı anahtar teslim tamamlamanın gururunu yaşıyor. Manisa’dan İstanbul’a, Balıkesir’den Malatya’ya ülke genelinde çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor
Plastik grubumuz Eskişehir ve Manisa işletmelerindeki robot ve otomasyona dayalı teknolojik alt yapısının, uzman kadrosunun yarattığı kaliteli üretim ve hizmet gücüyle ülkemizdeki tüm beyaz eşya ana sanayicilerinin birincil tedarikçisi konumuna ulaşmıştır.




Çelik grubumuz dünyanın dört bir yanına çelik konstrüksiyon ve eşanjör ihracatı yapan ülkemizin önde gelen kurumsal firmaları arasında yer almaktadır.
Enerji ve Teknoloji gruplarımız ise tasarımdan başlayarak akıllı ürün ve katma değeri yüksek üretim için teknoloji ve ürün geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor.
Bu gruplarımızın faaliyetleriyle son 10 yılda her yıl ortalama yüzde 25 büyüme gerçekleştirdik. Bugün 120 kişiden oluşan yönetim kadromuzla 600’ü aşkın kişiden oluşan çalışan kadromuzla ve tedarikçilerimizin, yardımcı yüklenicilerimizin çalışanları ile birlikte 1200 kişiden oluşan büyük bir aileyiz.



HER FABRİKA BİR KALEDİR’
Sipil Group 2018 yılına büyük bir aile olmanın yarattığı sinerji ile girmiştir. Bugün bu sinerji ile tüm yönetim ve çalışan kadromuz“BİZİMLE DAHA GÜÇLÜ” sloganıyla ortak bir hedefe kilitlenmiştir.Yönetim ve çalışan ekibimiz SİPİL GROUP büyüdükçe ve güçlendikçe Manisa’nın,Egenin,Türkiye’nin daha da güçleneceğine yürekten inanmaktadır.Bu inançla  2018 yılı sonunda Sipil Group’un iş hacmini ve cirosunu yüzde 25 arttırmak en büyük arzumuzdur. Biz yıllardır ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında özlediğimiz yere ulaşmasının yolunun öncelikle üretimden geçtiğine inandık. 34 yıl boyunca bu inançla yol aldık.Çalışanlarımız bu inançla 34 kuruluş yıldönümümüzde fabrikamıza kendilerinin hazırladıkları Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu ebedi önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün“HER FABRİKA BİR KALEDİR” özlü sözünü ve portresini içeren anıtıarmağan ederek bizleri çok mutlu ettiler.Bu amaca inanan bu yolda bizimle birlikte yürüyen ve bizi bu iddialı eşiğe taşıyan tüm yönetim ekibimize ve çalışanlarımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”
Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı sonrasında Manisa Anemon Hotel Akide Salonunda gerçekleştirilen 34. Kuruluş yıldönümü yemeğinde Sipil Group’ta 5-10-15 yıl görev yapan çalışanlara plaket takdim edildi ve tüm çalışanlar ile birlikte kuruluş yıldönümü pastası kesildi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.