SİYASETİN GENÇ YÜZÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.12.2021 - 15:37, Güncelleme: 08.12.2021 - 15:37
 

SİYASETİN GENÇ YÜZÜ ÖLÜMDEN DÖNDÜ !

Önceki gün aniden rahatsızlanan ve nefes almakta güçlük çeken, vücudunun sol yanında çeşitli ağrılar hisseden Manisa siyasetinin genç yüzü; Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel ölümden döndü. Hüseyin Sürel’e Manisa Şehir Hastanesi’nde yapılan anjiyonun ardından, stent takıldı.
Çalışkanlığı, güler yüzü ve dürüstlüğü ile bilinen Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel, önceki gün aniden rahatsızlandı. Sürel; göğüs, boyun, çene, sol kol ve sırtının sol tarafında hissettiği farklı şiddetteki ağrılar, nefes darlığı şikayeti ile Manisa Şehir Hastanesi’ne gitti. Siyasetin genç yüzü Hüseyin Sürel’in Manisa Şehir Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinde, kalbindeki bir damarın yüzde 80 oranında tıkalı olduğu ortaya çıktı. Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel’in Şehir Hastanesi’ndeki ilk müdahalesini; Acil Servis hekimi İbrahim Onultmak yaptı. Hüseyin Sürel daha sonra yapılan tetkikler sonucunda; Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Burak Özen tarafından Manisa Şehir Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözlem altına alındı ve anjiyografi servisinde anjiyosu yapıldı. Daha sonra ise kalbi besleyen, koroner damardaki yüzde 80’e ulaşan darlığı ve tıkanıklığı açmak için Hüseyin Sürel’e stent takıldı.  Bir süre hastane yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Hüseyin Sürel, daha sonra taburcu edildi. Durumunun yavaş yavaş iyiye doğru gittiğini ifade eden Hüseyin Sürel; bir süre evinde dinlendikten sonra, çalışma hayatına yeniden döneceğini ifade etti. Sigara kullanmayan Hüseyin Sürel’in yaşadığı sağlık sorununu yoğun strese bağlayan doktorları; iş ve sosyal yaşamını daha dingin geçirmesini tavsiye etti. 
Önceki gün aniden rahatsızlanan ve nefes almakta güçlük çeken, vücudunun sol yanında çeşitli ağrılar hisseden Manisa siyasetinin genç yüzü; Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel ölümden döndü. Hüseyin Sürel’e Manisa Şehir Hastanesi’nde yapılan anjiyonun ardından, stent takıldı.

Çalışkanlığı, güler yüzü ve dürüstlüğü ile bilinen Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel, önceki gün aniden rahatsızlandı. Sürel; göğüs, boyun, çene, sol kol ve sırtının sol tarafında hissettiği farklı şiddetteki ağrılar, nefes darlığı şikayeti ile Manisa Şehir Hastanesi’ne gitti. Siyasetin genç yüzü Hüseyin Sürel’in Manisa Şehir Hastanesi’nde yapılan tetkiklerinde, kalbindeki bir damarın yüzde 80 oranında tıkalı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye Değişim Partisi Manisa İl Başkanı Hüseyin Sürel’in Şehir Hastanesi’ndeki ilk müdahalesini; Acil Servis hekimi İbrahim Onultmak yaptı. Hüseyin Sürel daha sonra yapılan tetkikler sonucunda; Kardiyoloji Uzmanı Dr. Mehmet Burak Özen tarafından Manisa Şehir Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesi’nde gözlem altına alındı ve anjiyografi servisinde anjiyosu yapıldı. Daha sonra ise kalbi besleyen, koroner damardaki yüzde 80’e ulaşan darlığı ve tıkanıklığı açmak için Hüseyin Sürel’e stent takıldı. 

Bir süre hastane yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Hüseyin Sürel, daha sonra taburcu edildi. Durumunun yavaş yavaş iyiye doğru gittiğini ifade eden Hüseyin Sürel; bir süre evinde dinlendikten sonra, çalışma hayatına yeniden döneceğini ifade etti. Sigara kullanmayan Hüseyin Sürel’in yaşadığı sağlık sorununu yoğun strese bağlayan doktorları; iş ve sosyal yaşamını daha dingin geçirmesini tavsiye etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.