‘SOFİ’ LAKAPLI HIRSIZ YAKALANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.11.2018 - 15:08, Güncelleme: 01.11.2018 - 15:08
 

‘SOFİ’ LAKAPLI HIRSIZ YAKALANDI

Manisa’da Sofi lakaplı balkon hırsızı polis tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı.
Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 10’dan fazla eve balkondan girmek suretiyle hırsızlık yapan sofi lakaplı hırsız, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla sahte kimlikle kıskıvrak yakalandı. ÇALDIKLARIYLA LÜKS YAŞAM SÜRMÜŞLER Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Dedektifleri şahsı kameralardan tespit etmelerinin ardından 3 ay süren fiziki takip sonucu Şehzadeler ilçesinde yapılan operasyon sonucu yakaladı. Hırsızlık Büro Dedektifleri tarafından yakalanan E.K’nin üzerinde kardeşine ait sahte kimlik çıktığı ve 14 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından E.K.’ye gözcülük yapan Ş.K. de operasyon sonucu yakalandı. Öte yandan evlerden çaldıkları para ve altınları bozdurup lüks otellerde ve kiralık araçlara binerek harcadıkları ortaya çıktı. Polis ekiplerince yakalanan E.K. ve Ş.K. Manisa Şehir Hastanesi’nde sağlık raporlarının alınmasının ardından ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Manisa’da Sofi lakaplı balkon hırsızı polis tarafından yapılan operasyon sonucu yakalandı.
Manisa’nın Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde 10’dan fazla eve balkondan girmek suretiyle hırsızlık yapan sofi lakaplı hırsız, polis ekiplerinin yaptığı operasyonla sahte kimlikle kıskıvrak yakalandı.
ÇALDIKLARIYLA LÜKS YAŞAM SÜRMÜŞLER
Manisa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Dedektifleri şahsı kameralardan tespit etmelerinin ardından 3 ay süren fiziki takip sonucu Şehzadeler ilçesinde yapılan operasyon sonucu yakaladı. Hırsızlık Büro Dedektifleri tarafından yakalanan E.K’nin üzerinde kardeşine ait sahte kimlik çıktığı ve 14 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’nde alınan ifadesinin ardından E.K.’ye gözcülük yapan Ş.K. de operasyon sonucu yakalandı. Öte yandan evlerden çaldıkları para ve altınları bozdurup lüks otellerde ve kiralık araçlara binerek harcadıkları ortaya çıktı. Polis ekiplerince yakalanan E.K. ve Ş.K. Manisa Şehir Hastanesi’nde sağlık raporlarının alınmasının ardından ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.