ŞÖNİM “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS “ DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.11.2018 - 14:14, Güncelleme: 25.11.2018 - 14:14
 

ŞÖNİM “KADINA YÖNELİK ŞİDDETE SIFIR TOLERANS “ DEDİ

Manisa’da "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla “ Kadına Yönelik Şiddete Sıfır Tölerans” sloganıyla etkinlik düzenlendi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant kurarak, kadına şiddet konusunda bilgilendirme yaptı. Stantta ŞÖNİM İl Müdürü İlknur Yüksel ve görevliler, kadına yönelik şiddet içerikli broşür, turuncu kurdale ve turuncu balon dağıttı. “KADINA YÖNELİK ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR” Yüksel, yaptığı açıklamada, kadına şiddete dikkat çekmek istediklerini belirterek, "Standımızda kadına şiddete yönelik farkındalık yaratmak amacıyla burada bulunuyoruz. Burada hem erkeklere hem kadınlara, kadına yönelik şiddetin insanlığa ihanet oluğunu anlatmaya çalışıyoruz. Kadına şiddet sadce Türkiye'nin değil tüm Dünya'nın problemi. Genel olarak baktığımızda kadına yönelik şiddettin en fazla olduğu yerler gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkeler. Kadını ne kadar güçlendirirsek ve değer verirsek o ülke o kadar kalkınır ve gelişir. Bakanlık olarak çalışmalarımıza kadına yönelik şiddete sıfır tölerans” ilkesiyle yönetiyoruz. Buna yönelik farkındalık çalışmalrımız var. Manisa’da kadına yönelik şiddetle mücadelede hep birlikte çalışıyoruz." dedi. -Özlem ŞAHİN  
Manisa’da "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla “ Kadına Yönelik Şiddete Sıfır Tölerans” sloganıyla etkinlik düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda stant kurarak, kadına şiddet konusunda bilgilendirme yaptı. Stantta ŞÖNİM İl Müdürü İlknur Yüksel ve görevliler, kadına yönelik şiddet içerikli broşür, turuncu kurdale ve turuncu balon dağıttı.

“KADINA YÖNELİK ŞİDDET İNSANLIĞA İHANETTİR”

Yüksel, yaptığı açıklamada, kadına şiddete dikkat çekmek istediklerini belirterek, "Standımızda kadına şiddete yönelik farkındalık yaratmak amacıyla burada bulunuyoruz. Burada hem erkeklere hem kadınlara, kadına yönelik şiddetin insanlığa ihanet oluğunu anlatmaya çalışıyoruz. Kadına şiddet sadce Türkiye'nin değil tüm Dünya'nın problemi. Genel olarak baktığımızda kadına yönelik şiddettin en fazla olduğu yerler gelişmekte olan ve gelişmemiş ülkeler. Kadını ne kadar güçlendirirsek ve değer verirsek o ülke o kadar kalkınır ve gelişir. Bakanlık olarak çalışmalarımıza kadına yönelik şiddete sıfır tölerans” ilkesiyle yönetiyoruz. Buna yönelik farkındalık çalışmalrımız var. Manisa’da kadına yönelik şiddetle mücadelede hep birlikte çalışıyoruz." dedi. -Özlem ŞAHİN


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.