STANDARD PROFİL CİNSİYET EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2022 - 15:49, Güncelleme: 14.03.2022 - 15:49
 

STANDARD PROFİL CİNSİYET EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Standard Profil, bu yıl 8 Mart’ta güçlü bir şekilde “Kariyerin Cinsiyeti Yoktur” mesajını verdi.
Toplumsal cinsiyet eşitliğini grubunun temel stratejilerinden biri olarak belirleyen ve bu doğrultuda tüm faaliyetleri şekillendiren Standard Profil, bu yıl 8 Mart’ta mesajını “Kariyerin Cinsiyeti Yoktur” olarak belirledi ve bu mesajı güçlü bir şekilde verdi. Standard Profil, bünyesinde çalışan her kadının her alanda yaşama değer katarak bu ideali temsil ettiğine inanırken, bu vizyonunu bir sloganın ötesine de taşıyarak hayata geçiriyor. Standard Profil, her alanda toplumsal cinsiyet eşitliğine inanıyor ve tüm faaliyetlerini bu doğrular ışığında yürütüyor. Kadın çalışanlarının ve kadın liderlerin, şirketlerine çok büyük değer kattığını ifade eden Standard Profil Türkiye Operasyonları Genel Müdürü Afşin Dakiki, şunları söyledi: “Şirketimizde, her departmanda ve her fabrikamızda çalışan çok sayıda kadın çalışanımız olduğunu söylemekten büyük gurur duyuyoruz. Her kadın çalışanımız, daha iyi bir gelecek için ilham veren, toplumsal cinsiyet eşitliğinin en güçlü örneklerini temsil ediyor, attıkları her adımla muazzam bir fark yaratıyor, organizasyonumuzu güçlendiriyor ve destekliyorlar. Standard Profil Grubu olarak, toplumsal cinsiyet eşitliğinin daha da hakim olacağı bir dünyanın oluşması için çabalarımızı hiç ara vermeden sürdüreceğiz.” HEDİYELER KADIN EMEĞİ Standard Profil, kadınlar günü hediyesi için, her yıl olduğu gibi bu yıl da kadın emeğine verdiği destek doğrultusunda yerel kadın üreticilerle çalıştı. Hediye edilen cüzdan, Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı’na bağlı dar gelirli kadınlar tarafından, deodorant krem ise sürdürülebilir kozmetik alanındaki bir yerel kadın girişimci tarafından üretildi.
Standard Profil, bu yıl 8 Mart’ta güçlü bir şekilde “Kariyerin Cinsiyeti Yoktur” mesajını verdi.

Toplumsal cinsiyet eşitliğini grubunun temel stratejilerinden biri olarak belirleyen ve bu doğrultuda tüm faaliyetleri şekillendiren Standard Profil, bu yıl 8 Mart’ta mesajını “Kariyerin Cinsiyeti Yoktur” olarak belirledi ve bu mesajı güçlü bir şekilde verdi. Standard Profil, bünyesinde çalışan her kadının her alanda yaşama değer katarak bu ideali temsil ettiğine inanırken, bu vizyonunu bir sloganın ötesine de taşıyarak hayata geçiriyor.

Standard Profil, her alanda toplumsal cinsiyet eşitliğine inanıyor ve tüm faaliyetlerini bu doğrular ışığında yürütüyor. Kadın çalışanlarının ve kadın liderlerin, şirketlerine çok büyük değer kattığını ifade eden Standard Profil Türkiye Operasyonları Genel Müdürü Afşin Dakiki, şunları söyledi: “Şirketimizde, her departmanda ve her fabrikamızda çalışan çok sayıda kadın çalışanımız olduğunu söylemekten büyük gurur duyuyoruz. Her kadın çalışanımız, daha iyi bir gelecek için ilham veren, toplumsal cinsiyet eşitliğinin en güçlü örneklerini temsil ediyor, attıkları her adımla muazzam bir fark yaratıyor, organizasyonumuzu güçlendiriyor ve destekliyorlar. Standard Profil Grubu olarak, toplumsal cinsiyet eşitliğinin daha da hakim olacağı bir dünyanın oluşması için çabalarımızı hiç ara vermeden sürdüreceğiz.”

HEDİYELER KADIN EMEĞİ

Standard Profil, kadınlar günü hediyesi için, her yıl olduğu gibi bu yıl da kadın emeğine verdiği destek doğrultusunda yerel kadın üreticilerle çalıştı. Hediye edilen cüzdan, Kadın Emeği Değerlendirme Vakfı’na bağlı dar gelirli kadınlar tarafından, deodorant krem ise sürdürülebilir kozmetik alanındaki bir yerel kadın girişimci tarafından üretildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.