SUSUZLUK HABERİNİ MUHTARLARDA YALANLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2017 - 09:21, Güncelleme: 07.09.2017 - 09:21
 

SUSUZLUK HABERİNİ MUHTARLARDA YALANLADI

Manisa’daki bir yayın kuruluşu yayınladığı haberle Demirci’nin mahallerinde su sıkıntısı yaşandığını iddia etti. Haber üzerine MASKİ bir açıklama yaptı ve haberi yalanladı. MASKİ’nin ardından Mahalle muhtarları da birer açıklama yaparak, haberin yalan olduğu görüşünü savundu.
Demirci’nin Hüdük, Sayık, Mahmutlar ve Köylüce mahallelerini hedef alan haberi mahallelerin muhtarları yalanladı. Mahallelerin, Kurban Bayramı’nın birinci gününden beri susuzlukla mücadele ettiğini iddia eden haberin gerçeği yansıtmadığını mahalle muhtarları Facebook hesapları üzerinden yayınladıkları mesajlarla açıkladı. MEDYA KURULUŞU, ‘MUHTARLARI YOK SAYDI’ Konuyla ilgili MASKİ’den yapılan açıklamada şöyle denildi. “Mahalle muhtarlarının mesajları üzerine bir haber daha yapan medya kuruluşu, gerçeği ortaya çıkarmak için muhtarlar yerine Mahmutlar Eski Belediye Başkanı Cahit Çıracı ile telefon bağlantısı gerçekleştirdi. TV kuruluşu, muhtarlar yerine Eski Başkan Çıracı ile telefon bağlantısı yaparak muhtarları yok saydı. “SAYIK MAHALLEMİZDE SU SORUNU DEĞİL, ALT YAPI EKSİKLİĞİ BULUNMAKTADIR” Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz, “Mahallemiz ile alakadar olarak basına yansıyan durumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayık mahallemizde su sorunu değil, alt yapı eksikliği bulunmaktadır. Bu sorunumuz da MASKİ yetkililerine bildirilmiş olup altyapımız ihale edilip değiştirilmesine başlanacaktır. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetler için şimdiden teşekkür ederim MASKİ. Kamuoyuna saygıyla.” “TEŞEKKÜRLER MASKİ’YE” Hüdük Mahalle Muhtarı Erol Acar, “Mahallemizde yıllardır çektiğimiz su sıkıntısı devam etmekte olup MASKİ tarafından yapılan sondaj sonucu saniyede 6.5 litre su çıkmıştır. Fakat su arsenikli olduğundan arıtma kurmak için çalışmalar devam etmektedir. Bayram boyunca tankerle su takviyesi yapılmıştır Teşekkürler MASKİ’ye.” “SU KESİNTİSİ PROBLEMİ GİDERİLMİŞTİR” Mahmutlar Muhtarı Nurullah Koyunoğlu, “Basına mahallemiz ile alakadar olarak yansıtılan durum gerçeği yansıtmaktan çok uzaktır. Mahmutlar mahallemizde bayram olmasından dolayı aşırı su kullanımı nedeniyle kısa süreliğine su kesintisi yaşanmış olup MASKİ ekiplerince yapılan çalışma sonucunda su kesintisi problemi giderilmiştir. Teşekkürler MASKİ. Kamuoyuna saygıyla” “BASINA YANSIYAN DURUM GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR” Köylüce Muhtarı Raşit Şenyiyit, “Mahallemizde su yetersizliği ile ilgili basına yansıyan durum gerçeği yansıtmamaktadır. Bayram münasebetiyle aşırı kullanımdan dolayı kısmi süreli olarak su kesintileri yaşanmış olup MASKİ tarafından tankerle su takviyesi yapılmıştır.”  
Manisa’daki bir yayın kuruluşu yayınladığı haberle Demirci’nin mahallerinde su sıkıntısı yaşandığını iddia etti. Haber üzerine MASKİ bir açıklama yaptı ve haberi yalanladı. MASKİ’nin ardından Mahalle muhtarları da birer açıklama yaparak, haberin yalan olduğu görüşünü savundu.
Demirci’nin Hüdük, Sayık, Mahmutlar ve Köylüce mahallelerini hedef alan haberi mahallelerin muhtarları yalanladı. Mahallelerin, Kurban Bayramı’nın birinci gününden beri susuzlukla mücadele ettiğini iddia eden haberin gerçeği yansıtmadığını mahalle muhtarları Facebook hesapları üzerinden yayınladıkları mesajlarla açıkladı.



MEDYA KURULUŞU, ‘MUHTARLARI YOK SAYDI’
Konuyla ilgili MASKİ’den yapılan açıklamada şöyle denildi. “Mahalle muhtarlarının mesajları üzerine bir haber daha yapan medya kuruluşu, gerçeği ortaya çıkarmak için muhtarlar yerine Mahmutlar Eski Belediye Başkanı Cahit Çıracı ile telefon bağlantısı gerçekleştirdi. TV kuruluşu, muhtarlar yerine Eski Başkan Çıracı ile telefon bağlantısı yaparak muhtarları yok saydı.



“SAYIK MAHALLEMİZDE SU SORUNU DEĞİL, ALT YAPI EKSİKLİĞİ BULUNMAKTADIR”
Sayık Mahalle Muhtarı Fazlı Gökgöz, “Mahallemiz ile alakadar olarak basına yansıyan durumlar gerçeği yansıtmamaktadır. Sayık mahallemizde su sorunu değil, alt yapı eksikliği bulunmaktadır. Bu sorunumuz da MASKİ yetkililerine bildirilmiş olup altyapımız ihale edilip değiştirilmesine başlanacaktır. Yaptığınız ve yapacağınız hizmetler için şimdiden teşekkür ederim MASKİ. Kamuoyuna saygıyla.”



“TEŞEKKÜRLER MASKİ’YE”
Hüdük Mahalle Muhtarı Erol Acar, “Mahallemizde yıllardır çektiğimiz su sıkıntısı devam etmekte olup MASKİ tarafından yapılan sondaj sonucu saniyede 6.5 litre su çıkmıştır. Fakat su arsenikli olduğundan arıtma kurmak için çalışmalar devam etmektedir. Bayram boyunca tankerle su takviyesi yapılmıştır Teşekkürler MASKİ’ye.”



“SU KESİNTİSİ PROBLEMİ GİDERİLMİŞTİR”
Mahmutlar Muhtarı Nurullah Koyunoğlu, “Basına mahallemiz ile alakadar olarak yansıtılan durum gerçeği yansıtmaktan çok uzaktır. Mahmutlar mahallemizde bayram olmasından dolayı aşırı su kullanımı nedeniyle kısa süreliğine su kesintisi yaşanmış olup MASKİ ekiplerince yapılan çalışma sonucunda su kesintisi problemi giderilmiştir. Teşekkürler MASKİ. Kamuoyuna saygıyla”



“BASINA YANSIYAN DURUM GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR”
Köylüce Muhtarı Raşit Şenyiyit, “Mahallemizde su yetersizliği ile ilgili basına yansıyan durum gerçeği yansıtmamaktadır. Bayram münasebetiyle aşırı kullanımdan dolayı kısmi süreli olarak su kesintileri yaşanmış olup MASKİ tarafından tankerle su takviyesi yapılmıştır.”


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.