TAHMİLCİ VE YÖNETİMİ MANİSA BASININI AĞIRLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2018 - 09:54, Güncelleme: 08.02.2018 - 09:54
 

TAHMİLCİ VE YÖNETİMİ MANİSA BASININI AĞIRLADI

Geçtiğimiz günlerde yeniden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manisa Şube Başkanı seçilen Gülbahar Tahmilci ve yönetimi basın mensuplarıyla buluştu.
Tahmilci buluşmada, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerinin önemine vurgu yaparak ‘Söylediği sözler 21.yüzyılda hala geçerli’ dedi. Çevre ve toplumsal konularda aktif yer alacaklarını belirten Tahmilci düşüncelerini toplumla sık sık paylaşacakları belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün iyi anlaşılmasının önemine vurgu yapan Tahmilci, “Bazı siyasilerin Atatürk’ün düşüncelerini tam manasıyla anlayamamasından dolayı Türkiye’de sorunlar yaşanmıştır. Ama bugün görülmektedir ki Atatürk ne söylemişse 21.yüzyılda hala o geçerlidir. Mustafa Kemal Atatürk milliyetçidir ve bu milliyetçilik ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ ilkesine dayanmaktadır. Bugün Ortadoğu’da ve dünyada yaşanan acılara bakarak bu ilkenin ne kadar önemli olduğu görüyoruz. Bilinmelidir ki bağımsızlığımız ve toprak bütünlüğümüz söz konusu olduğunda burada ki herkes gibi seve seve canımızı veririz. Elimizden ne geliyorsa onu da yaparız. Ama her zaman ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’tan yanayız” dedi. “CUMHURİYET KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR” Tahmilci, “Farklılardan ne kadar güzel bir ses çıktığını göremezsek bu ülkede hiç birimiz rahat yaşayamayız. Bizler laikiz. Ama laiklik asla din düşmanlığı değildir. Laiklik dinsizlik değildir. Allah’la kul arasındaki ilişkilere karışılmasına karşı çıkar. Mustafa Kemal Cumhuriyetçidir. Mustafa Kemal’in sözüyle, Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Atatürk’ü, Cumhuriyeti ve 6 ilkeyi anlamak çok önemli.  ADD, Türkiye’nin en çok üyesi olan derneğidir ve Atatürk düşüncelerine saygılı olan tüm derneklerin kardeşidir. Onlarla omuz omuza yürürüz” ifadelerini  kullandı.   
Geçtiğimiz günlerde yeniden Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Manisa Şube Başkanı seçilen Gülbahar Tahmilci ve yönetimi basın mensuplarıyla buluştu.
Tahmilci buluşmada, Mustafa Kemal Atatürk’ün düşüncelerinin önemine vurgu yaparak ‘Söylediği sözler 21.yüzyılda hala geçerli’ dedi. Çevre ve toplumsal konularda aktif yer alacaklarını belirten Tahmilci düşüncelerini toplumla sık sık paylaşacakları belirtti. Mustafa Kemal Atatürk’ün iyi anlaşılmasının önemine vurgu yapan Tahmilci, “Bazı siyasilerin Atatürk’ün düşüncelerini tam manasıyla anlayamamasından dolayı Türkiye’de sorunlar yaşanmıştır. Ama bugün görülmektedir ki Atatürk ne söylemişse 21.yüzyılda hala o geçerlidir. Mustafa Kemal Atatürk milliyetçidir ve bu milliyetçilik ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’ ilkesine dayanmaktadır. Bugün Ortadoğu’da ve dünyada yaşanan acılara bakarak bu ilkenin ne kadar önemli olduğu görüyoruz. Bilinmelidir ki bağımsızlığımız ve toprak bütünlüğümüz söz konusu olduğunda burada ki herkes gibi seve seve canımızı veririz. Elimizden ne geliyorsa onu da yaparız. Ama her zaman ‘Yurtta Barış Dünyada Barış’tan yanayız” dedi.



“CUMHURİYET KİMSESİZLERİN KİMSESİDİR”
Tahmilci, “Farklılardan ne kadar güzel bir ses çıktığını göremezsek bu ülkede hiç birimiz rahat yaşayamayız. Bizler laikiz. Ama laiklik asla din düşmanlığı değildir. Laiklik dinsizlik değildir. Allah’la kul arasındaki ilişkilere karışılmasına karşı çıkar. Mustafa Kemal Cumhuriyetçidir. Mustafa Kemal’in sözüyle, Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Atatürk’ü, Cumhuriyeti ve 6 ilkeyi anlamak çok önemli.  ADD, Türkiye’nin en çok üyesi olan derneğidir ve Atatürk düşüncelerine saygılı olan tüm derneklerin kardeşidir. Onlarla omuz omuza yürürüz” ifadelerini  kullandı. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.