TAŞKIRAN ORTİMAX SU ARITMA SİSTEMLERİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 15:43, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:43
 

TAŞKIRAN ORTİMAX SU ARITMA SİSTEMLERİ

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin öncü markası olan Ortimax, Taşkıran firması güvencesiyle 1988 yılından bu yana Manisalılara kaliteli içme suyu sunuyor. Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri Firma Sahibi Rıfat Taşkıran, “NSF onaylı, Tüketici Altın Marka Ödülü’nü aldık. Orijinal ürün satan tek firmayız. İstanbul Üniversitesi’nden onaylı sağlık raporu, teknik ve analiz raporlarımız var” dedi.
Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri’nin 1988 yılında babası Rıfat Taşkıran öncülüğünde Manisa’da açtıklarını belirten Firma Sahibi Çayan Taşkıran, “Ortimax, müşteri memnuniyetine çok önem veren, sektörde yıllardır varlığını sürdüren, 1.sınıf bir markadır. Su hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İçtiğimiz suyun kalitesi, temizliği ve hijyenik olması çok önemli. Bizim hedef kitlemiz herkes ve tüm sektörler” dedi. “SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR” Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri işletmesi bünyesinde verilen hizmet alanları konusunda bilgi veren Taşkıran, satış sonrasında da müşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini kaydederek, “Evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri ile ilgili A’dan Z’ye her şeyin satışını yapıyoruz. Manisa’nın tüm ilçeleri, mahalleleri ile Balıkesir, Çanakkale, Bursa gibi illerde de saha satışlarımız var. Bizim için müşterilerimizin memnuniyeti çok önemli. Bu yüzden satış öncesi ve sonrası hizmetlerimiz devam ediyor. Ücretsiz keşif, garanti kapsamı boyunca satış sonrası ücretsiz bakım, cihaz kontrolü düzenli olarak 6 ay ile 12 ay arasında yapılmaktadır. Bu periyot suyun kalitesiyle de alakalıdır. İlçelere ve şehir dışına servis imkanımız var. Ürünlerimiz 10 yıl garantili. (Firma garantisi sunuyoruz.) Nakit ödemelerde %10 indirim ve 12-15 aya kadar elden taksit imkanı sunuyoruz.” dedi. SU ARITMA CİHAZINDA BU ÖZELLİKLERE DİKKAT! Yoğunluklu olarak 8 litrelik ve 12 litrelik kapasite su tankı olan Greenplus ve Testa modellerinin satışını yaptıklarını belirten Taşkıran, iyi bir su arıtma sisteminin özelliklerini şu sözlerle anlattı; “Su arıtma sisteminiz kesinlikle Ortimax marka olmalıdır. Biz bu markaya çok güveniyoruz. Kimyasal ve mikrobiyolojik kirlilikten arındıracak düzeyde Osmoz Sistem ve Mebran Filitre olmalıdır. Suyumuzun damıtıldığını damak tadımızla anlayabiliriz. Damıtılmış su içimi kolay, yumuşak, kokusuz ve tatlıdır” TÜKETİCİ ALTIN MARKA ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ Ortimax markasının tescilli ve onaylı olduğunun altını çizen Taşkıran, “Kendi markamıza, ürünümüze, müşteri ağımıza çok güveniyoruz. Tüm Türkiye’ye satış ve hizmet sunabiliyoruz. NSF onaylı, Tüketici Altın Marka Ödülü’nü aldık. Orijinal ürün satan tek firmayız. İstanbul Üniversitesi’nden onaylı sağlık raporu, teknik ve analiz raporlarımız var” diye konuştu. “BİR TELEFON KADAR YAKINIZ” Su arıtma cihazlarını sadece dairelere kurmadıklarını, hizmet alanlarının geniş kapsamlı olduğunu belirten Taşkıran son olarak, “Ayrıca sadece dairelere değil bina, apartman girişlerine de yumuşatma sistemleri kuruyoruz. Bu sayede evlerdeki beyaz eşyalarda ve su tesisatlarında kireçlenme olmuyor. Ömürleri uzuyor. Ekibimiz ve servisimizle bir telefon kadar yakınız. Telefon numaramız; (0 236) 238 82 67” dedi.
Su arıtma sektöründe Türkiye'nin öncü markası olan Ortimax, Taşkıran firması güvencesiyle 1988 yılından bu yana Manisalılara kaliteli içme suyu sunuyor. Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri Firma Sahibi Rıfat Taşkıran, “NSF onaylı, Tüketici Altın Marka Ödülü’nü aldık. Orijinal ürün satan tek firmayız. İstanbul Üniversitesi’nden onaylı sağlık raporu, teknik ve analiz raporlarımız var” dedi.

Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri’nin 1988 yılında babası Rıfat Taşkıran öncülüğünde Manisa’da açtıklarını belirten Firma Sahibi Çayan Taşkıran, “Ortimax, müşteri memnuniyetine çok önem veren, sektörde yıllardır varlığını sürdüren, 1.sınıf bir markadır. Su hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. İçtiğimiz suyun kalitesi, temizliği ve hijyenik olması çok önemli. Bizim hedef kitlemiz herkes ve tüm sektörler” dedi.

“SATIŞ ÖNCESİ VE SONRASI HİZMETLERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Taşkıran Ortimax Su Arıtma Sistemleri işletmesi bünyesinde verilen hizmet alanları konusunda bilgi veren Taşkıran, satış sonrasında da müşterilerine hizmet vermeye devam ettiklerini kaydederek, “Evsel ve endüstriyel su arıtma sistemleri ile ilgili A’dan Z’ye her şeyin satışını yapıyoruz. Manisa’nın tüm ilçeleri, mahalleleri ile Balıkesir, Çanakkale, Bursa gibi illerde de saha satışlarımız var. Bizim için müşterilerimizin memnuniyeti çok önemli. Bu yüzden satış öncesi ve sonrası hizmetlerimiz devam ediyor. Ücretsiz keşif, garanti kapsamı boyunca satış sonrası ücretsiz bakım, cihaz kontrolü düzenli olarak 6 ay ile 12 ay arasında yapılmaktadır. Bu periyot suyun kalitesiyle de alakalıdır. İlçelere ve şehir dışına servis imkanımız var. Ürünlerimiz 10 yıl garantili. (Firma garantisi sunuyoruz.) Nakit ödemelerde %10 indirim ve 12-15 aya kadar elden taksit imkanı sunuyoruz.” dedi.

SU ARITMA CİHAZINDA BU ÖZELLİKLERE DİKKAT!

Yoğunluklu olarak 8 litrelik ve 12 litrelik kapasite su tankı olan Greenplus ve Testa modellerinin satışını yaptıklarını belirten Taşkıran, iyi bir su arıtma sisteminin özelliklerini şu sözlerle anlattı; “Su arıtma sisteminiz kesinlikle Ortimax marka olmalıdır. Biz bu markaya çok güveniyoruz. Kimyasal ve mikrobiyolojik kirlilikten arındıracak düzeyde Osmoz Sistem ve Mebran Filitre olmalıdır. Suyumuzun damıtıldığını damak tadımızla anlayabiliriz. Damıtılmış su içimi kolay, yumuşak, kokusuz ve tatlıdır”

TÜKETİCİ ALTIN MARKA ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ

Ortimax markasının tescilli ve onaylı olduğunun altını çizen Taşkıran, “Kendi markamıza, ürünümüze, müşteri ağımıza çok güveniyoruz. Tüm Türkiye’ye satış ve hizmet sunabiliyoruz. NSF onaylı, Tüketici Altın Marka Ödülü’nü aldık. Orijinal ürün satan tek firmayız. İstanbul Üniversitesi’nden onaylı sağlık raporu, teknik ve analiz raporlarımız var” diye konuştu.

“BİR TELEFON KADAR YAKINIZ”

Su arıtma cihazlarını sadece dairelere kurmadıklarını, hizmet alanlarının geniş kapsamlı olduğunu belirten Taşkıran son olarak, “Ayrıca sadece dairelere değil bina, apartman girişlerine de yumuşatma sistemleri kuruyoruz. Bu sayede evlerdeki beyaz eşyalarda ve su tesisatlarında kireçlenme olmuyor. Ömürleri uzuyor. Ekibimiz ve servisimizle bir telefon kadar yakınız. Telefon numaramız; (0 236) 238 82 67” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.