TATAR ADAYLIĞINI İDDİALI AÇIKLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2017 - 07:53, Güncelleme: 23.11.2017 - 07:53
 

TATAR ADAYLIĞINI İDDİALI AÇIKLADI

CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Zerrin İşnel’den sonra, Hakan Tatar da ‘Birilerin emrinde olmayan, Şehzadeler Belediyesini ve muhtarlıkları alabilecek bir ilçe yönetimi olacağız’ vaadiyle sahneye çıktı.
HABER CANER KILIÇ Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanlığı, 2 Aralık’ta yapılacak olan 2. Olağan Kongre öncesi adaylar ortaya çıkıyor. Zerrin İşnel’den sonra Hakan Tatar da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.  Şehzadeler İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen aday tanıtımına CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, CHP il Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut,   Hakan Tatar’ın eşi Bihter Tatar, başkan adayı Zerrin İşnel katıldı. Birer konuşma yapan CHP İl Başkanı Tokul ve İlçe Başkanı Balaban, adaylığını açıklayan Tatar’a başarılar diledi. “2019 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN 'TAMAM MI, DEVAM MI?' YILI OLACAK” 2019 yılının Türkiye Cumhuriyeti için “tamam mı, devam mı?” yılı olacağını ifade eden Tatar, “2019’da bunun kararını vereceğiz. Gelin cumhuriyetimize sahip çıkalım, yurttaş olalım, ülkemizin geleceğini yeniden inşa edelim. Ekonominin dip yaptığı; çiftçinin, işçinin, esnafın, memurun, emeklinin inim inim inlediği; Türkiye Cumhuriyeti’nin Ortadoğu bataklığına çekildiği; yalanın, talanın yaşam biçimi haline geldiği; Kanun Hükmünde Kararnemelerle korku imparatorluğu yaratarak, kendinden olmayanı yok etmeye çalışan bu gerici, şeriatçı AKP zihniyetine karşı direnmeye çağırıyorum. Önümüzde Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini belirleyecek üç seçim var. Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için, 94 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi için adaylığımı açıklıyorum” dedi. “MUHTARLIKLARI VE BELEDİYEYİ ALACAĞIZ” Başkan seçildiği takdirde,Şehzadeler’deki 65 mahalleden yarısının CHP’li yapacağını iddia eden Tatar, 2019’da CHP’nin Manisa’da en yüksek oyu alacağı ilçenin Şehzadeler olacağını kaydetti. ‘Birilerin emrinde olmayan bir ilçe yönetimi olacağız’ söylemiyle konuşmalarını sürdüren Tatar, gelecek yerel seçimlerde Şehzadeler Belediyesini alacaklarını da söyledi.  
CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Zerrin İşnel’den sonra, Hakan Tatar da ‘Birilerin emrinde olmayan, Şehzadeler Belediyesini ve muhtarlıkları alabilecek bir ilçe yönetimi olacağız’ vaadiyle sahneye çıktı.
HABER
CANER KILIÇ


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanlığı, 2 Aralık’ta yapılacak olan 2. Olağan Kongre öncesi adaylar ortaya çıkıyor. Zerrin İşnel’den sonra Hakan Tatar da başkanlığa aday olduğunu açıkladı.  Şehzadeler İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen aday tanıtımına CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, CHP il Kadın Kolları Başkanı Zühre Karabulut,   Hakan Tatar’ın eşi Bihter Tatar, başkan adayı Zerrin İşnel katıldı. Birer konuşma yapan CHP İl Başkanı Tokul ve İlçe Başkanı Balaban, adaylığını açıklayan Tatar’a başarılar diledi.



“2019 YILI TÜRKİYE CUMHURİYETİ İÇİN 'TAMAM MI, DEVAM MI?' YILI OLACAK”
2019 yılının Türkiye Cumhuriyeti için “tamam mı, devam mı?” yılı olacağını ifade eden Tatar, “2019’da bunun kararını vereceğiz. Gelin cumhuriyetimize sahip çıkalım, yurttaş olalım, ülkemizin geleceğini yeniden inşa edelim. Ekonominin dip yaptığı; çiftçinin, işçinin, esnafın, memurun, emeklinin inim inim inlediği; Türkiye Cumhuriyeti’nin Ortadoğu bataklığına çekildiği; yalanın, talanın yaşam biçimi haline geldiği; Kanun Hükmünde Kararnemelerle korku imparatorluğu yaratarak, kendinden olmayanı yok etmeye çalışan bu gerici, şeriatçı AKP zihniyetine karşı direnmeye çağırıyorum. Önümüzde Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini belirleyecek üç seçim var. Tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti için, 94 yıllık Cumhuriyet Halk Partisi için adaylığımı açıklıyorum” dedi.



“MUHTARLIKLARI VE BELEDİYEYİ ALACAĞIZ”
Başkan seçildiği takdirde,Şehzadeler’deki 65 mahalleden yarısının CHP’li yapacağını iddia eden Tatar, 2019’da CHP’nin Manisa’da en yüksek oyu alacağı ilçenin Şehzadeler olacağını kaydetti. ‘Birilerin emrinde olmayan bir ilçe yönetimi olacağız’ söylemiyle konuşmalarını sürdüren Tatar, gelecek yerel seçimlerde Şehzadeler Belediyesini alacaklarını da söyledi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.