Taydaş, Yumrukaya’yı Ziyaret Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 10:55, Güncelleme: 07.09.2021 - 10:55
 

Taydaş, Yumrukaya’yı Ziyaret Etti

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, uzun yıllardan beri AK Parti’de teşkilat başkanlığı yapan ve son genel kurulda da yönetim kurulu üyeliğine seçilen Ataman Taydaş’ı ağırladı.
Manisa’nın tanınmış esnaflarından Ataman Taydaş ile Ofis Home Mağazası’nda bir araya gelen Yumrukaya; “Sevgili Taydaş kardeşimle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisi ile hem parti içindeki çalışmalarını hem de Manisalı esnaflarımızın durumu hakkında konuştuk. Kahvemizi içtik. Manisa’dan sonra tabii ki ülkemizdeki gelişmeleri de değerlendirdik. Bu kahve sohbetlerimizi sık sık tekrarlayacağız. Kendisine beni ziyaret ettiği için teşekkür ederim.” dedi. TAYDAŞ; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDERİM” Yumrukaya’yı Ofis Homa Mağazası’nda ziyaret eden Taydaş; “Erdinç beyin olaylara farklı bakış açıları ve yorumları bizim için çok kıymetli. Bu kahve sohbetlerimiz devam edecek. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, uzun yıllardan beri AK Parti’de teşkilat başkanlığı yapan ve son genel kurulda da yönetim kurulu üyeliğine seçilen Ataman Taydaş’ı ağırladı.

Manisa’nın tanınmış esnaflarından Ataman Taydaş ile Ofis Home Mağazası’nda bir araya gelen Yumrukaya; “Sevgili Taydaş kardeşimle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisi ile hem parti içindeki çalışmalarını hem de Manisalı esnaflarımızın durumu hakkında konuştuk. Kahvemizi içtik. Manisa’dan sonra tabii ki ülkemizdeki gelişmeleri de değerlendirdik. Bu kahve sohbetlerimizi sık sık tekrarlayacağız. Kendisine beni ziyaret ettiği için teşekkür ederim.” dedi.

TAYDAŞ; “YUMRUKAYA’YA TEŞEKKÜR EDERİM”

Yumrukaya’yı Ofis Homa Mağazası’nda ziyaret eden Taydaş; “Erdinç beyin olaylara farklı bakış açıları ve yorumları bizim için çok kıymetli. Bu kahve sohbetlerimiz devam edecek. Kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.