TEB BANKASI MANİSA ŞUBESİ’NDEN YUMRUKAYA’YA ZiYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2021 - 17:25, Güncelleme: 03.12.2021 - 17:25
 

TEB BANKASI MANİSA ŞUBESİ’NDEN YUMRUKAYA’YA ZiYARET

TEB Bankası Manisa Şube Müdürü Çetin Kartal ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Esen Can Camadan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı ziyaret etti. “NEFES ALDIRACAK PROJELER HAYATA GEÇiRiLiYOR” TEB Bankası’nın çalışmaları ve avantajları hakkında bilgiler aktaran Kartal ve Camadan’a teşekkür eden Yumrukaya; “Çetin Bey ve Esen Hanım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri ile ekonomi hakkında değerlendirmeler de bulunduk. Bankalarının yeni kampanyaları hakkında bizleri gayet profesyonel şekilde bilgilendirdiler. Gerçekten ticaret yapan, istihdam sağlayan işyerleri için nefes aldıracak projeler. Kendilerini ve ekiplerini tebrik ediyorum.” dedi.

TEB Bankası Manisa Şube Müdürü Çetin Kartal ve KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticisi Esen Can Camadan, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ETV-Denge Gazetesi Genel Müdürü Velihan Yumrukaya’yı ziyaret etti.

“NEFES ALDIRACAK PROJELER HAYATA GEÇiRiLiYOR”

TEB Bankası’nın çalışmaları ve avantajları hakkında bilgiler aktaran Kartal ve Camadan’a teşekkür eden Yumrukaya; “Çetin Bey ve Esen Hanım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri ile ekonomi hakkında değerlendirmeler de bulunduk. Bankalarının yeni kampanyaları hakkında bizleri gayet profesyonel şekilde bilgilendirdiler. Gerçekten ticaret yapan, istihdam sağlayan işyerleri için nefes aldıracak projeler. Kendilerini ve ekiplerini tebrik ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.