TEBRİK ÜZERİNE TEBRİK YAĞIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 09.01.2018 - 16:48
 

TEBRİK ÜZERİNE TEBRİK YAĞIYOR

Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Selimşahlar mahallesinde oturan ve engelli aynı zamanda da yaşlı olan Muzaffer Tumlu isimli vatandaşı sırtında taşıyarak evine ulaşmasını sağlayan 112 ambulans şoförü Çetin Karamanlar’a tebrik üzerine tebrik yağıyor.
Yaptığı İnsanlık davranışı ile Türkiye’de konuşulan kişi haline gelen ambulans şoförü Çetin Karamanlar’a ilk ödül Manisa Sağlık Müdürü Necip Yemenici’den geldi. İl müdürü Yemeneci, makamında kabul ettiği Karamanlar’ı kapıda karşıladı ve kendisine davranışından dolayı teşekkür belgesi verip ardından kendi elleriyle çay ikramında bulundu. Karamanlar’a ikinci jest ise bağlı bulunduğu Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat’tan geldi.Irğat’ta Karamanlar’ı plaket ile ödüllendirdi. Vefekar 112 ambulans şoförü Çetin Karamanlar, Sağlık il Müdürlüğü makamında törende görevleri başında şiddete maruz kalan arkadaşlarının sorunlarını dile getirerek gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Sağlık Bakanlığından gerekli desteklerin sürmesi temennisinde bulundu. Karamanlar ise “Engelli ve yaşlı hastayı evine götürdüğümüzde gerçekten evine ulaşmamız sedde bile açmamız olanaksız idi. Bende hastayı sırtıma alarak yatağına kadar götürdüm. Biz bu gibi davranışları her daim yapıyoruz sadece o günkü olay kameralara yansıdı. Muzaffer amcaya bundan sonraki hayatında sağlıklar diliyorum. Sağlık Müdürümüze ve bağlı bulunduğumuz sendikaya da jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi. Manisa Sağlık İl Müdürü Necip Yemenici ise 112 ambulans şoförünün yaptığı davranışından dolayı kendisini yürekten kutladığını belirterek; “Sağlık çalışanlarımız gerçekten zor koşullarda çalışıyorlar. Hata yapanlar yok mu tabiki var ancak bu çalışanlarımızın üzerine saldırarak kimse çözüme ulaşamaz. Sorun yaşayan vatandaşlar bizlere ulaşsınlar bizlerde idari yönde varsa kusurları ve hataları gereğini yaparız. Karamanlar’ın  nezdin de tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi. İl Müdürü Yemenici, Karamanlar’a teşekkür belgesini verdikten sonra da kendi elleriyle çay ikramında bulundu.         
Manisa’nın Saruhanlı ilçesi Selimşahlar mahallesinde oturan ve engelli aynı zamanda da yaşlı olan Muzaffer Tumlu isimli vatandaşı sırtında taşıyarak evine ulaşmasını sağlayan 112 ambulans şoförü Çetin Karamanlar’a tebrik üzerine tebrik yağıyor.

Yaptığı İnsanlık davranışı ile Türkiye’de konuşulan kişi haline gelen ambulans şoförü Çetin Karamanlar’a ilk ödül Manisa Sağlık Müdürü Necip Yemenici’den geldi. İl müdürü Yemeneci, makamında kabul ettiği Karamanlar’ı kapıda karşıladı ve kendisine davranışından dolayı teşekkür belgesi verip ardından kendi elleriyle çay ikramında bulundu.

Karamanlar’a ikinci jest ise bağlı bulunduğu Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa İrğat’tan geldi.Irğat’ta Karamanlar’ı plaket ile ödüllendirdi.

Vefekar 112 ambulans şoförü Çetin Karamanlar, Sağlık il Müdürlüğü makamında törende görevleri başında şiddete maruz kalan arkadaşlarının sorunlarını dile getirerek gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse Sağlık Bakanlığından gerekli desteklerin sürmesi temennisinde bulundu.

Karamanlar ise “Engelli ve yaşlı hastayı evine götürdüğümüzde gerçekten evine ulaşmamız sedde bile açmamız olanaksız idi. Bende hastayı sırtıma alarak yatağına kadar götürdüm. Biz bu gibi davranışları her daim yapıyoruz sadece o günkü olay kameralara yansıdı. Muzaffer amcaya bundan sonraki hayatında sağlıklar diliyorum. Sağlık Müdürümüze ve bağlı bulunduğumuz sendikaya da jestlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Manisa Sağlık İl Müdürü Necip Yemenici ise 112 ambulans şoförünün yaptığı davranışından dolayı kendisini yürekten kutladığını belirterek; “Sağlık çalışanlarımız gerçekten zor koşullarda çalışıyorlar. Hata yapanlar yok mu tabiki var ancak bu çalışanlarımızın üzerine saldırarak kimse çözüme ulaşamaz. Sorun yaşayan vatandaşlar bizlere ulaşsınlar bizlerde idari yönde varsa kusurları ve hataları gereğini yaparız. Karamanlar’ın  nezdin de tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

İl Müdürü Yemenici, Karamanlar’a teşekkür belgesini verdikten sonra da kendi elleriyle çay ikramında bulundu.

      

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.