TEDAŞ GÖREVLİSİ 5 METREDEN YERE ÇAKILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.04.2017 - 22:32, Güncelleme: 17.04.2017 - 22:32
 

TEDAŞ GÖREVLİSİ 5 METREDEN YERE ÇAKILDI

TEDAŞ görevlisi çıkmış olduğu 5 metrelik direkten düştü.
Talihsiz olay 21.45 sularında Dilşeker Mahallesi 908. Sokak'ta meydana geldi. Olay Mahalline gelen itfaiye ekiplerinden edinilen bilgiye göre, tamir etmek için elektrik direğine çıkan TEDAŞ görevlisi bir anda dengesini kaybetti. Talihsiz işçi 5 metre yükseklikten yere çakıldı.  Yaralanan işçi 112 ekipleri tarafından Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 
TEDAŞ görevlisi çıkmış olduğu 5 metrelik direkten düştü.
Talihsiz olay 21.45 sularında Dilşeker Mahallesi 908. Sokak'ta meydana geldi. Olay Mahalline gelen itfaiye ekiplerinden edinilen bilgiye göre, tamir etmek için elektrik direğine çıkan TEDAŞ görevlisi bir anda dengesini kaybetti. Talihsiz işçi 5 metre yükseklikten yere çakıldı. 

Yaralanan işçi 112 ekipleri tarafından Manisa Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.