TEPKİLER ÜZERİNE O PANKARTLAR İNDİRİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2018 - 10:21, Güncelleme: 18.06.2018 - 10:21
 

TEPKİLER ÜZERİNE O PANKARTLAR İNDİRİLDİ

İYİ Parti ve CHP'nin tepkisi sonucu, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile İsmail Bilen’in, bir inşaatta yer alan dev pankartları kaldırıldı.
HABER  ÖZLEM ŞAHİN  Manisa'da İYİ Parti ve CHP Yunusemre ilçe başkanları geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yaparak,seçim kanuna aykırı olması gerekçesiyle, Yunusemre ilçesinde Lale Meydanı yakında bulunan AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile İsmail Bilen’in, bir inşaatta yer alan dev pankartlarının kaldırılmasını istemişlerdi.CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka ve İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı'nın yaptığı basın açıklması sonucu pankartlar inşaattan indirildi.
İYİ Parti ve CHP'nin tepkisi sonucu, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile İsmail Bilen’in, bir inşaatta yer alan dev pankartları kaldırıldı.
HABER 
ÖZLEM ŞAHİN 

Manisa'da İYİ Parti ve CHP Yunusemre ilçe başkanları geçtiğimiz günlerde basın açıklaması yaparak,seçim kanuna aykırı olması gerekçesiyle, Yunusemre ilçesinde Lale Meydanı yakında bulunan AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur ile İsmail Bilen’in, bir inşaatta yer alan dev pankartlarının kaldırılmasını istemişlerdi.CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka ve İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Filiz Tuğçe Ayrancı'nın yaptığı basın açıklması sonucu pankartlar inşaattan indirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.