TOKİ ÇEKİLİŞİNDE TEOG ENGELİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2016 - 15:40, Güncelleme: 10.11.2016 - 15:40
 

TOKİ ÇEKİLİŞİNDE TEOG ENGELİ

Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik’te yükselen Yunuskent Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında hak sahiplerinin merakla beklediği belirleneceği 2. kura tarihi değişti.
Yunusemre Belediyesi’nin en büyük projeleri arasında yer alan Akgedik Yunuskent Projesi’nde ilk etap hızla yükselirken; hak sahiplerinin merakla beklediği dairelerin ve ödeme takviminin belirleneceği şerefiyeli-maliyetli kura tarihi değişti. 2. kura tarihinin ortaokul öğrencilerinin gireceği TEOG sınavına denk geldiğini, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine kura tarihinin öne alındığını duyuran Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyemizin konut sorununa neşter vuracak toplu konut projesinin yükseldiği Akgedik’te 1101 konutluk ilk etabımızın yapımı sürüyor. 26 Mayıs’ta ilk kuramızı yaparak hak sahiplerimizi belirlemiştik. Hak sahiplerimizin daire ve ödeme takviminin belirleneceği şerefiyeli-maliyetli 2. kurayı ise 23 Kasım Çarşamba günü yapmayı planlamıştık. Ancak bu tarihin TEOG sınavına denk gelmesi, bu konuda vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine tarihi 21 Kasım Pazartesi’ye çektik” diye konuştu. Kuranın nerede yapılacağını da bildiren Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Şerefiyeli-Maliyetli Kuramız 21 Kasım Pazartesi Günü saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Hak sahiplerimiz burada hangi blokta ve dairede oturacağını, ön peşinatı ve ödeme planını öğrenebilecek. Tüm hak sahibi vatandaşlarımızı kura çekimine bekliyoruz.”
Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik’te yükselen Yunuskent Projesi’nin 1101 konutluk ilk etabında hak sahiplerinin merakla beklediği belirleneceği 2. kura tarihi değişti.
Yunusemre Belediyesi’nin en büyük projeleri arasında yer alan Akgedik Yunuskent Projesi’nde ilk etap hızla yükselirken; hak sahiplerinin merakla beklediği dairelerin ve ödeme takviminin belirleneceği şerefiyeli-maliyetli kura tarihi değişti. 2. kura tarihinin ortaokul öğrencilerinin gireceği TEOG sınavına denk geldiğini, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine kura tarihinin öne alındığını duyuran Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Belediyemizin konut sorununa neşter vuracak toplu konut projesinin yükseldiği Akgedik’te 1101 konutluk ilk etabımızın yapımı sürüyor. 26 Mayıs’ta ilk kuramızı yaparak hak sahiplerimizi belirlemiştik. Hak sahiplerimizin daire ve ödeme takviminin belirleneceği şerefiyeli-maliyetli 2. kurayı ise 23 Kasım Çarşamba günü yapmayı planlamıştık. Ancak bu tarihin TEOG sınavına denk gelmesi, bu konuda vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine tarihi 21 Kasım Pazartesi’ye çektik” diye konuştu.

Kuranın nerede yapılacağını da bildiren Kaya, sözlerini şöyle tamamladı: “Şerefiyeli-Maliyetli Kuramız 21 Kasım Pazartesi Günü saat 10.00’da Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Hak sahiplerimiz burada hangi blokta ve dairede oturacağını, ön peşinatı ve ödeme planını öğrenebilecek. Tüm hak sahibi vatandaşlarımızı kura çekimine bekliyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.