TOKİ'DE KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU  

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.05.2019 - 16:22, Güncelleme: 03.05.2019 - 16:22
 

TOKİ'DE KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU  

Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabı için kura çekimi yapılmıştı. Akgedik TOKİ'de yeni konutlar için 19 Temmuz 2019 tarihinde kura çekimi gerçekleştirilecek. 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye’nin 67 ilinde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kura çekimleri 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.   Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında talepler toplandı. 50 bin yeni sosyal konut projesine 636 bin 949 kişi başvurdu. İlk olarak 80 proje için belirlenen takvimde hak sahipliği belirleme kuraları 6 Mayıs Pazartesi günü Ankara’da çekilmeye başlayacak. Ayrıca 50 projede zaten konut almaya hak kazanan vatandaşlar için belirlenecek kura takvimi ile yaşayacakları daireler belirlenecek. İlk kura çekimi Ankara Kuzeykent projesinde 809 konut için yapılacak. TOKİ tarafından her ilde ayrı ayrı kura çekilişi gerçekleştirecek. Bütün konutların kura tarihlerine TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek. Kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşların yatırdığı başvuru bedelleri ise iade edilecek.    Akgedik TOKİ'de tüm projeler tamamlandığında; Bir milyon 550 bin metrekare alan üzerine kurulacak Akgedik Yunuskent’te 5 bin 500 konut, 21 eğitim kurumu, 2 hastane, 1 pazaryeri, 7 ibadethane, 14 çocuk oyun parkı, 5 ticaret merkezi, 7 kent meydanı ve pek çok yatırım hayat bulacak.      
Manisa'da binlerce vatandaşın ev sahibi olabilmek için umutla beklediği Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2. etabı için kura çekimi yapılmıştı. Akgedik TOKİ'de yeni konutlar için 19 Temmuz 2019 tarihinde kura çekimi gerçekleştirilecek. 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Türkiye’nin 67 ilinde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kura çekimleri 6 Mayıs Pazartesi günü başlayacak.
 
Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında talepler toplandı. 50 bin yeni sosyal konut projesine 636 bin 949 kişi başvurdu. İlk olarak 80 proje için belirlenen takvimde hak sahipliği belirleme kuraları 6 Mayıs Pazartesi günü Ankara’da çekilmeye başlayacak. Ayrıca 50 projede zaten konut almaya hak kazanan vatandaşlar için belirlenecek kura takvimi ile yaşayacakları daireler belirlenecek. İlk kura çekimi Ankara Kuzeykent projesinde 809 konut için yapılacak. TOKİ tarafından her ilde ayrı ayrı kura çekilişi gerçekleştirecek. Bütün konutların kura tarihlerine TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilecek. Kura sonrası hak sahibi olamayan vatandaşların yatırdığı başvuru bedelleri ise iade edilecek. 
 
Akgedik TOKİ'de tüm projeler tamamlandığında; Bir milyon 550 bin metrekare alan üzerine kurulacak Akgedik Yunuskent’te 5 bin 500 konut, 21 eğitim kurumu, 2 hastane, 1 pazaryeri, 7 ibadethane, 14 çocuk oyun parkı, 5 ticaret merkezi, 7 kent meydanı ve pek çok yatırım hayat bulacak.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.