TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN VALİ KARADENİZ’E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2022 - 13:30, Güncelleme: 04.01.2022 - 13:30
 

TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN VALİ KARADENİZ’E ZİYARET

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanlığına yeni seçilen Mahmut Alioğlu, yönetim kurulu üyeleri Musa Tahsin Kalaycı, Nurgül Yılmaz, Ömer Akbulut, Dr. Barış Kaya ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Dernek Başkanı Alioğlu, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak derneğin faaliyetleri ve bu yıl beşincisini düzenleyecekleri Hamsi Festivali hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi. Vali Karadeniz, Dernek Başkanı Alioğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Manisa Trabzonlular Derneği Başkanlığına yeni seçilen Mahmut Alioğlu, yönetim kurulu üyeleri Musa Tahsin Kalaycı, Nurgül Yılmaz, Ömer Akbulut, Dr. Barış Kaya ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Dernek Başkanı Alioğlu, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak derneğin faaliyetleri ve bu yıl beşincisini düzenleyecekleri Hamsi Festivali hakkında Vali Yaşar Karadeniz’e bilgi verdi.

Vali Karadeniz, Dernek Başkanı Alioğlu ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.