TRAFİK IŞIKLARINDAN “EVDE KAL” MESAJI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2020 - 15:58, Güncelleme: 03.04.2020 - 15:58
 

TRAFİK IŞIKLARINDAN “EVDE KAL” MESAJI

Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak ve evde kalmanın önemine vurgu yapmak amacıyla il genelindeki trafik lambalarına “Evde Kal” yazıları yansıttı.
İl genelinde koronavirüs salgınına karşı tedbirlerine sıkı bir şekilde devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yanı sıra bilgilendirici çalışmalara da önem veriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak ve evde kalmanın önemine vurgu yapmak amacıyla il genelindeki trafik lambalarına “Evde Kal” yazıları yansıtıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde koronavirüs tedbirlerine hassasiyetle riayet ettiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, trafik ışıklarına yansıtılan “Evde Kal” mesajlarına vatandaşların uymasını, zorunlu olmadığı sürece dışarı çıkılmadığı sürece virüsün yayılmasının önüne geçileceğinin altını çizdi.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak ve evde kalmanın önemine vurgu yapmak amacıyla il genelindeki trafik lambalarına “Evde Kal” yazıları yansıttı.

İl genelinde koronavirüs salgınına karşı tedbirlerine sıkı bir şekilde devam eden
Manisa Büyükşehir Belediyesi, dezenfeksiyon ve hijyen çalışmalarının yanı sıra bilgilendirici çalışmalara da önem veriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında farkındalık oluşturmak ve evde kalmanın önemine vurgu yapmak amacıyla il genelindeki trafik lambalarına “Evde Kal” yazıları yansıtıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde koronavirüs tedbirlerine hassasiyetle riayet ettiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, trafik ışıklarına yansıtılan “Evde Kal” mesajlarına vatandaşların uymasını, zorunlu olmadığı sürece dışarı çıkılmadığı sürece virüsün yayılmasının önüne geçileceğinin altını çizdi.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.