TRAFİK MAĞDURİYETLERİNİN ÇÖZÜM ADRESİ: TMÇ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.03.2022 - 17:34, Güncelleme: 16.03.2022 - 17:34
 

TRAFİK MAĞDURİYETLERİNİN ÇÖZÜM ADRESİ: TMÇ

2016 yılında hizmete açılan Trafik Mağduriyet Çözüm & Hasar Onarım Merkezi (TMÇ), trafikte kaza yapan Manisalılara mağduriyete uğradığı andan itibaren gerekli bütün destekleri hukuksal boyutlarda sunuyor.
Trafik Mağduriyet Çözüm & Hasar Onarım Merkezi (TMÇ) İşletme Sahibi Ömer İneci, 2016 yılından bu yana kaza anında kaza yerinin emniyetini sağlamak, kaza esnasında tutanak tutmak, çekici ve kurtarıcı hizmeti vererek trafikte yaşanan mağduriyetlerin önüne geçtiklerini belirtti. Bütün sigorta ve kasko şirketlerinin işlemlerini yapabildiklerini kaydeden İneci, verdikleri diğer hizmetler ve kolaylıklar hakkında bilgi verdi. İneci, “Kaza yapan kişi yaralı değilse, her şeyden önce yol güvenliğini sağlamalı, sonra 112‘yi arayarak kaza hakkında bilgi vermelidir. Kaza yapan kişiye mağduriyete uğradığı andan itibaren gerekli bütün destekleri hukuksal boyutlarda sunmaktayız” dedi. KAZADAN SONRAKİ İŞLEMLER TMÇ bünyesinde kazadan sonraki işleyiş protokolünü anlatan İneci, “Yaralanma olmayan kazalarda TRAMER dediğimiz sigorta şirketlerinin uzmanlarından oluşan bir komisyon, maddi hasarlı kazaların kusurlarını tespit eder. Yaralanmalı kazalarda ise kazanın gerçekleştiği bölgenin bağlı olduğu kolluk kuvvetleri müdahalede bulunup, kusur belirleme işlemlerini yaparlar. Kusurlu olan araç sahipleri ödemeyi kendileri yapar. Kazalarda kusursuz olan araçların ödemelerini sigorta ya da kasko şirketleri yapar. Sigorta şirketleri araç sahiplerine, araç sahipleri size ödeme yapar” dedi. EN ÇOK VERİLEN HİZMETLER TMÇ İşletme Sahibi Ömer İneci son olarak, işletme bünyesinde verilen öne çıkan hizmetleri şu sözlerle anlattı; “Müşterilerimizin en çok; araç onarımı, değer kaybı, ikame araç bedeli, HATMER, araç içerisinde zarar görmüş şahsi eşyalarının (Örneğin cep telefonu, laptop vs. gibi) bedeli, sakatlanma ve ölüm tazminatları, avukat ve mahkeme masrafları (Dava sonuçlanana kadar) gibi konularda talepleri olur. Ayrıca servis hizmeti de veriyoruz. Servis bölümümüzde her türlü binek araçların kaporta, boya, mekanik, elektrik aksamı ile ilgili işlemlerini yapıyoruz. Ayrıca araçların periyodik bakımlarını da yapıyoruz.
2016 yılında hizmete açılan Trafik Mağduriyet Çözüm & Hasar Onarım Merkezi (TMÇ), trafikte kaza yapan Manisalılara mağduriyete uğradığı andan itibaren gerekli bütün destekleri hukuksal boyutlarda sunuyor.

Trafik Mağduriyet Çözüm & Hasar Onarım Merkezi (TMÇ) İşletme Sahibi Ömer İneci, 2016 yılından bu yana kaza anında kaza yerinin emniyetini sağlamak, kaza esnasında tutanak tutmak, çekici ve kurtarıcı hizmeti vererek trafikte yaşanan mağduriyetlerin önüne geçtiklerini belirtti. Bütün sigorta ve kasko şirketlerinin işlemlerini yapabildiklerini kaydeden İneci, verdikleri diğer hizmetler ve kolaylıklar hakkında bilgi verdi. İneci, “Kaza yapan kişi yaralı değilse, her şeyden önce yol güvenliğini sağlamalı, sonra 112‘yi arayarak kaza hakkında bilgi vermelidir. Kaza yapan kişiye mağduriyete uğradığı andan itibaren gerekli bütün destekleri hukuksal boyutlarda sunmaktayız” dedi.

KAZADAN SONRAKİ İŞLEMLER

TMÇ bünyesinde kazadan sonraki işleyiş protokolünü anlatan İneci, “Yaralanma olmayan kazalarda TRAMER dediğimiz sigorta şirketlerinin uzmanlarından oluşan bir komisyon, maddi hasarlı kazaların kusurlarını tespit eder. Yaralanmalı kazalarda ise kazanın gerçekleştiği bölgenin bağlı olduğu kolluk kuvvetleri müdahalede bulunup, kusur belirleme işlemlerini yaparlar. Kusurlu olan araç sahipleri ödemeyi kendileri yapar. Kazalarda kusursuz olan araçların ödemelerini sigorta ya da kasko şirketleri yapar. Sigorta şirketleri araç sahiplerine, araç sahipleri size ödeme yapar” dedi.

EN ÇOK VERİLEN HİZMETLER

TMÇ İşletme Sahibi Ömer İneci son olarak, işletme bünyesinde verilen öne çıkan hizmetleri şu sözlerle anlattı; “Müşterilerimizin en çok; araç onarımı, değer kaybı, ikame araç bedeli, HATMER, araç içerisinde zarar görmüş şahsi eşyalarının (Örneğin cep telefonu, laptop vs. gibi) bedeli, sakatlanma ve ölüm tazminatları, avukat ve mahkeme masrafları (Dava sonuçlanana kadar) gibi konularda talepleri olur. Ayrıca servis hizmeti de veriyoruz. Servis bölümümüzde her türlü binek araçların kaporta, boya, mekanik, elektrik aksamı ile ilgili işlemlerini yapıyoruz. Ayrıca araçların periyodik bakımlarını da yapıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.