TSM BAHAR KONSERİ COŞTURDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2017 - 09:25, Güncelleme: 23.03.2017 - 09:25
 

TSM BAHAR KONSERİ COŞTURDU

Bu yıl 477’nci kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin açılış etkinlikleri kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Manisalılarla buluştu. Birbirinden özel parçalarla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşatan Türk Sanat Müziği Korosu’na salonda bulunanlar hep bir ağızdan eşlik etti.
 Kültür Merkezi Lale salonunda gerçekleştirilen ‘Bahar Konseri’ne Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Şef Aylin Eralp’in eşliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği korosu, performanslarıyla göz doldurdu. Konserde, ‘Kız Sen İstanbul’un Neresindensin’, ‘İndim Havuz Başına’, ‘Bir İlkbahar Sabahı’, ‘İkinci Bahar’, ‘İlk Uyanış’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro ve solo performanslardan oluşan konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı. SANAT DOLU GECE ‘MEMLEKETİM’ İLE SON BULDU   ‘Bahar Konseri’nde daha sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Sanat Müziği Korosunu performanslarıdan ötürü tebrik ederek,  Şef Aylin Eralp’e çiçek takdim etti.   Konserde söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çok güzel bir geceyi bizlere yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Kültür Merkezi’mize bağlı olarak çalışan konservatuar ekibimizi çok daha iyi noktalara götüreceğimiz çalışmalarımızla sizlerin huzurunda olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırladığı ‘Bahar Konseri’, hep bir ağızdan söylenen ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısıyla son buldu.    
Bu yıl 477’nci kez düzenlenecek olan Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nin açılış etkinlikleri kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Manisalılarla buluştu. Birbirinden özel parçalarla Manisalılara unutulmaz bir gece yaşatan Türk Sanat Müziği Korosu’na salonda bulunanlar hep bir ağızdan eşlik etti.
 Kültür Merkezi Lale salonunda gerçekleştirilen ‘Bahar Konseri’ne Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Daire Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Şef Aylin Eralp’in eşliğinde sahne alan Türk Sanat Müziği korosu, performanslarıyla göz doldurdu. Konserde, ‘Kız Sen İstanbul’un Neresindensin’, ‘İndim Havuz Başına’, ‘Bir İlkbahar Sabahı’, ‘İkinci Bahar’, ‘İlk Uyanış’ gibi Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserleri seslendirildi. Koro ve solo performanslardan oluşan konser, sanatseverlerden büyük alkış aldı.






SANAT DOLU GECE ‘MEMLEKETİM’ İLE SON BULDU
  ‘Bahar Konseri’nde daha sonra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Sanat Müziği Korosunu performanslarıdan ötürü tebrik ederek,  Şef Aylin Eralp’e çiçek takdim etti.
 


Konserde söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çok güzel bir geceyi bizlere yaşatan koromuza teşekkür ediyorum. Kültür Merkezi’mize bağlı olarak çalışan konservatuar ekibimizi çok daha iyi noktalara götüreceğimiz çalışmalarımızla sizlerin huzurunda olmaya devam edeceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ergün’ün konuşmasının ardından Türk Sanat Müziği Korosu’nun hazırladığı ‘Bahar Konseri’, hep bir ağızdan söylenen ‘Bir Başkadır Benim Memleketim’ şarkısıyla son buldu.


 
 



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.