TÜGVA'YA ÜCRETSİZ KAFE DEVRİNE MAHKEME 'DUR' DEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2021 - 12:29, Güncelleme: 08.11.2021 - 12:29
 

TÜGVA'YA ÜCRETSİZ KAFE DEVRİNE MAHKEME 'DUR' DEDİ

Şehzadeler ilçesinde bulunan Fatih Parkı’nın içindeki kafenin, Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmesine Manisa 1. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Mahkemenin verdiği kararın ardından CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, CHP’li büyükşehir belediye meclis üyeleri Bülent Mersinli, Yenal Yıldırım, partililer ile birlikte TÜGVA’ya devredilen Fatih Parkı’nın içindeki Park Kafe’nin önünde basın açıklaması yaptı. “MANİSALININ MALI MANİSA’DA KALDI” CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, TÜGVA ile ilgili yürütmeyi durdurma kararının alınmasında emeği geçen ilçe başkanlarına, partinin avukatlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. CHP’li Balaban açıklamasında, “Öncelikli zaferimizi kazandık ve TÜGVA ile ilgili yürütmeyi durdurma kararını aldık. İnşallah önümüzdeki haftalar içerisinde iptal kararını da alacağız. TÜGVA’nın bu burada çöreklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Manisalının malı Manisa’da kaldı” dedi.
Şehzadeler ilçesinde bulunan Fatih Parkı’nın içindeki kafenin, Türkiye Gençlik Vakfı’na (TÜGVA) 5 yıllığına ücretsiz olarak devredilmesine Manisa 1. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Mahkemenin verdiği kararın ardından CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Hakan Gürtunca, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Yalçın Arcak, CHP’li büyükşehir belediye meclis üyeleri Bülent Mersinli, Yenal Yıldırım, partililer ile birlikte TÜGVA’ya devredilen Fatih Parkı’nın içindeki Park Kafe’nin önünde basın açıklaması yaptı.

“MANİSALININ MALI MANİSA’DA KALDI”

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, TÜGVA ile ilgili yürütmeyi durdurma kararının alınmasında emeği geçen ilçe başkanlarına, partinin avukatlarına ve belediye meclis üyelerine teşekkür etti. CHP’li Balaban açıklamasında, “Öncelikli zaferimizi kazandık ve TÜGVA ile ilgili yürütmeyi durdurma kararını aldık. İnşallah önümüzdeki haftalar içerisinde iptal kararını da alacağız. TÜGVA’nın bu burada çöreklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Manisalının malı Manisa’da kaldı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.