Turgutlu Belediye başkan yardımcılarından ova yollarında inceleme

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2021 - 15:58, Güncelleme: 17.11.2021 - 15:58
 

Turgutlu Belediye başkan yardımcılarından ova yollarında inceleme

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser, 7. mıntıka mevkisindeki ova yollarında yürütülen asfaltlama çalışmalarını incelemelerde bulundular.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Ova yollarında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda 7. mıntıka mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplaması gerçekleştiriliyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser de asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelediler, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerden bilgi aldılar.    Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser, incelemelerinin ardından Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları, bugün rakibi Botaş Gelişim Takımını evinde konuk edecek olan Kadın Basketbol Takımına başarı dileklerini ilettiler.    Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 7. mıntıka mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplama çalışması yürütülüyor. Çalışmaların son durumunu yakından takip etmek için 7. Mıntıka Mevkisine giderek ekiplerimizden bilgi aldık. Asfaltlama çalışmalarımızı incelememizin ardından rakibi Botaş Gelişim Takımı ile oynayacağı maç öncesinde Yemen Kahvesi’nin düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Kadın Basketbol Takımımız ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı. 
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser, 7. mıntıka mevkisindeki ova yollarında yürütülen asfaltlama çalışmalarını incelemelerde bulundular.

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Ova yollarında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda 7. mıntıka mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplaması gerçekleştiriliyor. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser de asfalt sathi kaplama çalışmalarını yerinde incelediler, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerden bilgi aldılar. 

  Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz ve Evren Erbaş Ser, incelemelerinin ardından Turgutlu Belediyespor Kadın Basketbol Takımı teknik ekibi ve oyuncularıyla kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Başkan Yardımcıları, bugün rakibi Botaş Gelişim Takımını evinde konuk edecek olan Kadın Basketbol Takımına başarı dileklerini ilettiler. 

  Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından 7. mıntıka mevkisinde 20 bin metrekarelik asfalt sathi kaplama çalışması yürütülüyor. Çalışmaların son durumunu yakından takip etmek için 7. Mıntıka Mevkisine giderek ekiplerimizden bilgi aldık. Asfaltlama çalışmalarımızı incelememizin ardından rakibi Botaş Gelişim Takımı ile oynayacağı maç öncesinde Yemen Kahvesi’nin düzenlediği kahvaltı organizasyonunda Kadın Basketbol Takımımız ile bir araya geldik" ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.