TURGUTLU’DA 2 PROJENİN TEMELİNİ CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ATACAK

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2022 - 16:05, Güncelleme: 25.03.2022 - 16:05
 

TURGUTLU’DA 2 PROJENİN TEMELİNİ CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU ATACAK

Turgutlu Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesine kazandırılacak olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temel atma töreni, 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.
Her mahalleye ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürmeye devam eden Turgutlu Belediyesi, kente yeni bir alan daha kazandırıyor. Mustafa Kemal Mahallesinde hayata geçirilecek olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temeli, düzenlenecek törenle atılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı temel atma töreni, 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek. SELVİLİTEPE BELEDİYE HİZMET NOKTASI AÇILIYOR Selvilitepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Turgutlu Belediyesi Hizmet Noktasının açılışı ise 1 Nisan Cuma günü saat 15:00'da düzenlenecek törenle yapılacak. Hizmet Noktasında vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatların ödemeleri yapılabilecek. Bununla birlikte emlak beyanı ve rayiç bedellerle ilgili işlemler gerçekleştirilebilecek. Vatandaşlardan dilekçe de alınabilecek. BAŞKAN AKIN’DAN HALKA DAVET Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Turgutlu'muza hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu onurlu yolda göreve gelişimizin üçüncü yılını Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin temel atma töreni ve Selvilitepe Hizmet Noktasının açılışı ile taçlandıracağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı temel atma töreni ile Belediyemiz Hizmet Noktasının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Projelerimizin Turgutlu'muza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.-
Turgutlu Belediyesi tarafından Mustafa Kemal Mahallesine kazandırılacak olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temel atma töreni, 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek. Temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılacak.

Her mahalleye ihtiyaçları doğrultusunda hizmet götürmeye devam eden Turgutlu Belediyesi, kente yeni bir alan daha kazandırıyor. Mustafa Kemal Mahallesinde hayata geçirilecek olan Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezinin temeli, düzenlenecek törenle atılacak. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı temel atma töreni, 30 Mart Çarşamba günü saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

SELVİLİTEPE BELEDİYE HİZMET NOKTASI AÇILIYOR

Selvilitepe Mahallesinde yapımı tamamlanan Turgutlu Belediyesi Hizmet Noktasının açılışı ise 1 Nisan Cuma günü saat 15:00'da düzenlenecek törenle yapılacak. Hizmet Noktasında vergi ödemeleri ile birlikte tüm tahsilatların ödemeleri yapılabilecek. Bununla birlikte emlak beyanı ve rayiç bedellerle ilgili işlemler gerçekleştirilebilecek. Vatandaşlardan dilekçe de alınabilecek.

BAŞKAN AKIN’DAN HALKA DAVET

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Turgutlu'muza hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu onurlu yolda göreve gelişimizin üçüncü yılını Taziye Evi ve Çocuk Kültür Sanat Merkezimizin temel atma töreni ve Selvilitepe Hizmet Noktasının açılışı ile taçlandıracağız. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı temel atma töreni ile Belediyemiz Hizmet Noktasının açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum. Projelerimizin Turgutlu'muza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" dedi.-

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.