TÜRK EĞİTİM SEN' DEN MANİSA ÇIKARMASI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.03.2022 - 14:38, Güncelleme: 21.03.2022 - 14:38
 

TÜRK EĞİTİM SEN' DEN MANİSA ÇIKARMASI

Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısı Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan katılımıyla gerçekleşti.
Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısı Manisa'da özel bir otel işletmesinde yapıldı. Toplantıya, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan, İzmir Şubelerinin Başkanları Merih Eyyüp Demir, İrfan Toksoy, Ömer Yıldırım, Hüseyin Ormancı, Manisa TES İl ve İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldılar. Geylan, Manisa programı kapsamında ilk önce Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi'ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Hamit Aydın ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkana, Manisa'da sendika çalışmaları ile Manisa özelinde eğitimde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgiler verildi. Genel Başkan Geylan, burada yaptığı açıklamada Manisa'ya yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Manisa'da sendikacılık anlamında özellikle sahada çok güzel, ses getiren, tüm eğitim camiamıza dokunan çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Yetkiyi alma anlamında bu yürekli çalışmalarınızın hem Manisa'da hem de tüm ülkede başarıyla sonuçlanacağına inanıyoruz." dedi. “YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Daha sonra il istişare toplantısında Türk Eğitim-Sen Manisa İl ve İlçe yöneticileri ile bir araya gelindi. Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Hamit Aydın yaptığı açılış konuşmasında "Türk Eğitim-Sen ailesi olarak sahada, okullarda, öğretmen odalarında aktif olarak çalışıyoruz. Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Türk Eğitim-Sen bayrağını zirveye taşımak, haklı mücadelemizi yetki ile taçlandırmak için yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan’ın bu anlamlı, motivasyon yüklü ziyaretleri ve her daim destekleri bize daha da güç verecektir." dedi. “ÖNCE TÜRKİYE” Genel Başkan Geylan, burada yaptığı konuşma da ise Türk Eğitim-Sen'in sadece bir sendika değil, dava olduğunu, bu kutlu dava ateşinin 1992 yılında yakılarak bugünlere gelindiğini, hak arama mücadelesinde her şey mubahtır diyenlere inat, önce Türkiye diyen bir sendika olduğunu ifade etti.
Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısı Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan katılımıyla gerçekleşti.

Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi tarafından düzenlenen istişare toplantısı Manisa'da özel bir otel işletmesinde yapıldı. Toplantıya, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Kocakaplan, İzmir Şubelerinin Başkanları Merih Eyyüp Demir, İrfan Toksoy, Ömer Yıldırım, Hüseyin Ormancı, Manisa TES İl ve İlçe Başkanları ve yönetimleri katıldılar. Geylan, Manisa programı kapsamında ilk önce Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi'ni ziyaret ederek, Şube Başkanı Hamit Aydın ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkana, Manisa'da sendika çalışmaları ile Manisa özelinde eğitimde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgiler verildi. Genel Başkan Geylan, burada yaptığı açıklamada Manisa'ya yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Manisa'da sendikacılık anlamında özellikle sahada çok güzel, ses getiren, tüm eğitim camiamıza dokunan çalışmaları yakinen takip ediyoruz. Yetkiyi alma anlamında bu yürekli çalışmalarınızın hem Manisa'da hem de tüm ülkede başarıyla sonuçlanacağına inanıyoruz." dedi.

“YILMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Daha sonra il istişare toplantısında Türk Eğitim-Sen Manisa İl ve İlçe yöneticileri ile bir araya gelindi. Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Hamit Aydın yaptığı açılış konuşmasında "Türk Eğitim-Sen ailesi olarak sahada, okullarda, öğretmen odalarında aktif olarak çalışıyoruz. Görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Türk Eğitim-Sen bayrağını zirveye taşımak, haklı mücadelemizi yetki ile taçlandırmak için yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Genel Başkanımız Sayın Talip Geylan’ın bu anlamlı, motivasyon yüklü ziyaretleri ve her daim destekleri bize daha da güç verecektir." dedi.

“ÖNCE TÜRKİYE”

Genel Başkan Geylan, burada yaptığı konuşma da ise Türk Eğitim-Sen'in sadece bir sendika değil, dava olduğunu, bu kutlu dava ateşinin 1992 yılında yakılarak bugünlere gelindiğini, hak arama mücadelesinde her şey mubahtır diyenlere inat, önce Türkiye diyen bir sendika olduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.