TÜRK KADINLAR KONSEYİ MANİSA VALİSİNE KONUK OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 10:03, Güncelleme: 11.01.2018 - 10:03
 

TÜRK KADINLAR KONSEYİ MANİSA VALİSİNE KONUK OLDU

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e konuk oldu.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kafkaslı,Güvençer’e hitaben yaptığı konuşmada; "Türk Kadınlar Konseyi olarak başta ben ve arkadaşlarım, 2018 yılının hayırlar getirmesini, huzur, bereket, barış içinde güzel bir yıl geçirmemizi yüce Rabbimden niyaz ederek geldik. Konsey olarak yapacaklarımızı, yaptıklarımızı sunmak üzere geldik. Size Genel Başkanımın da sevgilerini sunmak üzere bugün buradayız” dedi. Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Şahsımız için değil öncelikle tüm insanlık ve ülke için, ülke içinde Manisa da yer alıyor tabii ki. Tek başına ne bizim ne de Manisa'nın iyiliği yetmiyor. Ama inşallah 2017 yılı geçti, 2017 üzerine kurulu 2018 de iyi olur. Biz bunu dilemek durumundayız. Öncelikle dilek, dua mesabesinde olur, hem kendi yapabileceklerimiz açısından da bir kararlılık ifadesi olur inşallah” diye konuştu. Kafkaslı ziyarette Vali Güvençer’e çiçek ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı 2018 yılı takvimini hediye etti.  
Türk Kadınlar Konseyi Derneği Manisa Şubesi, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e konuk oldu.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Dernek Başkanı Kafkaslı,Güvençer’e hitaben yaptığı konuşmada; "Türk Kadınlar Konseyi olarak başta ben ve arkadaşlarım, 2018 yılının hayırlar getirmesini, huzur, bereket, barış içinde güzel bir yıl geçirmemizi yüce Rabbimden niyaz ederek geldik. Konsey olarak yapacaklarımızı, yaptıklarımızı sunmak üzere geldik. Size Genel Başkanımın da sevgilerini sunmak üzere bugün buradayız” dedi.
Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, “Şahsımız için değil öncelikle tüm insanlık ve ülke için, ülke içinde Manisa da yer alıyor tabii ki. Tek başına ne bizim ne de Manisa'nın iyiliği yetmiyor. Ama inşallah 2017 yılı geçti, 2017 üzerine kurulu 2018 de iyi olur. Biz bunu dilemek durumundayız. Öncelikle dilek, dua mesabesinde olur, hem kendi yapabileceklerimiz açısından da bir kararlılık ifadesi olur inşallah” diye konuştu.
Kafkaslı ziyarette Vali Güvençer’e çiçek ve Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı 2018 yılı takvimini hediye etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.