Türk Kadınlar Konseyi Yardımlarına Devam Ediyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2021 - 10:57, Güncelleme: 09.04.2021 - 10:57
 

Türk Kadınlar Konseyi Yardımlarına Devam Ediyor

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, başkanları Mübeccel Kafkaslı öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, başkanları Mübeccel Kafkaslı öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Daha önce de Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki hastalara yardım gönderen konsey üyeleri, yine hastaneden gelen talep üzerine yardım paketi hazırladı. Konsey Başkanı Kafkaslı, bay ve bayan hastalar için hazırlanan yelek, terlik ve başörtüsü paketlerini hastane başhekim yardımcısı Dr. Ümit Atman’a teslim etti. HASTALARDAN KAFKASLI’YA HEDİYE Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ihtiyaç sahibi bayan hastaların yaptığı el işi tepsiyi Mübeccel Kafkaslı’ya hediye eden Atman, teşekkürlerini iletti.
Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, başkanları Mübeccel Kafkaslı öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi, başkanları Mübeccel Kafkaslı öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ediyor. Daha önce de Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki hastalara yardım gönderen konsey üyeleri, yine hastaneden gelen talep üzerine yardım paketi hazırladı. Konsey Başkanı Kafkaslı, bay ve bayan hastalar için hazırlanan yelek, terlik ve başörtüsü paketlerini hastane başhekim yardımcısı Dr. Ümit Atman’a teslim etti.

HASTALARDAN KAFKASLI’YA HEDİYE

Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde ihtiyaç sahibi bayan hastaların yaptığı el işi tepsiyi Mübeccel Kafkaslı’ya hediye eden Atman, teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.