TÜRK KIZILAY HAFTASI BAŞLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.11.2017 - 09:12, Güncelleme: 06.11.2017 - 09:12
 

TÜRK KIZILAY HAFTASI BAŞLADI

Türk Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Yunusemre Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir program gerçekleştirildi. Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda, dereceye giren Öğrencilere de ödülleri verildi.
Etkinliklerde; Türk Kızılayı’nın149. kuruluş yılı ve Kızılay’ın tanıtımı ile kan bağışının faydalarını Kan Bankası müdürü Dr.İsmet Nardal anlattı. Daha sonra öğrenciler, Türk Kızılay’ı ile ilgili tiyatro gösterisi sundu. Öğrencilerin bu sunumları salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.   Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda, dereceye giren Öğrencilere ödülleri verildi.   “VATANDAŞLAR KIZILAY’A GÖNÜLLÜ DESTEK OLUYOR”  Lisenin konferans salonunda konuşan Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, "1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Türk Kızılayı, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. 149 yıldır insan onurunun korunması amacıyla, gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılayı, günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca ihtiyaç sahibine halkımızın yardım elini uzatmış ve uzatmaya da devam etmektedir. Biz Kızılaycılar bu faaliyetlerimizi yaparken gönüllülerimizden destek almaktayız. Şube başkanı olarak ben, yönetim kurulum, kadın kollarımız ve üniversite topluluğumuz tamamen Kızılay'da gönüllü olarak çalışmaktadır. İşin özü şube de çalışan personellerimiz hariç hiçbirimiz bir lira bile para almamaktayız. Gönüllülerinden aldığı bu güçle faaliyetlerini yürüten bu ulu çınarın ayakta durabilmesi için tanıtımlarının yapılması, insanlar tarafından daha da bilinir olması gerekmektedir. Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay’ın ulusumuz açısından önemini vurgulamak ve Kızılay'ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.   Kızılay Haftası kapsamında Yunusemre Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Kızılay Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı.  
Türk Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında, Yunusemre Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bir program gerçekleştirildi. Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda, dereceye giren Öğrencilere de ödülleri verildi.
Etkinliklerde; Türk Kızılayı’nın149. kuruluş yılı ve Kızılay’ın tanıtımı ile kan bağışının faydalarını Kan Bankası müdürü Dr.İsmet Nardal anlattı. Daha sonra öğrenciler, Türk Kızılay’ı ile ilgili tiyatro gösterisi sundu. Öğrencilerin bu sunumları salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.   Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda, dereceye giren Öğrencilere ödülleri verildi.


 
“VATANDAŞLAR KIZILAY’A GÖNÜLLÜ DESTEK OLUYOR”
 Lisenin konferans salonunda konuşan Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, "1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda her koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir ayrım ve çıkar gözetmeyen Türk Kızılayı, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. 149 yıldır insan onurunun korunması amacıyla, gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılayı, günümüze kadar yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca ihtiyaç sahibine halkımızın yardım elini uzatmış ve uzatmaya da devam etmektedir. Biz Kızılaycılar bu faaliyetlerimizi yaparken gönüllülerimizden destek almaktayız. Şube başkanı olarak ben, yönetim kurulum, kadın kollarımız ve üniversite topluluğumuz tamamen Kızılay'da gönüllü olarak çalışmaktadır. İşin özü şube de çalışan personellerimiz hariç hiçbirimiz bir lira bile para almamaktayız. Gönüllülerinden aldığı bu güçle faaliyetlerini yürüten bu ulu çınarın ayakta durabilmesi için tanıtımlarının yapılması, insanlar tarafından daha da bilinir olması gerekmektedir. Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası, Kızılaycılık bilincinin oluşturulmasında, Kızılay’ın ulusumuz açısından önemini vurgulamak ve Kızılay'ın karşılıksız sunduğu hizmetlere kamuoyu desteğini sağlamak açısından büyük önem taşımaktadır” dedi.









 
Kızılay Haftası kapsamında Yunusemre Merkez Efendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Kızılay Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı.


 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.