TÜRKİYE VE AVRUPA’DA POLİNAS LİSESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.12.2017 - 11:20, Güncelleme: 02.12.2017 - 11:20
 

TÜRKİYE VE AVRUPA’DA POLİNAS LİSESİ

On yılı aşkın süredir Milli Eğitim bünyesinde öğrenim faaliyetlerini sürdüren Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; geçtiğimiz hafta Öğretmenler Günü’nü, Tevfik Lav Tesisleri’nde idari kadro ve tüm öğretmenleri ile birlikte kutladı. Tevfik Lav Tesisleri’nde ki 24 Kasım’a özel kutlama kahvaltısında konuşan emekli müdür Hüseyin Akgün, Polinas Lisesi’ni anlattı.
HABER ÖZLEM UNCU Polinas Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi’nin Tevfik Lav Tesileri’nde düzenledikleri kahvaltıda; okulun eski ve yeni yöneticileri ile tüm öğretmenler, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. On yılda birçok alanda başarı elde eden Manisa Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etti. “800 ÖĞRENCİSİ VE 80 ÖĞRETMENİ VAR” 2006 yılında Anadolu Eğitim Vakfı tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanan Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Eski Müdürü Hüseyin Akgün, okulun faaliyetleri ile ilgili Denge Gazetesi muhabirine konuştu.Hüseyin Akgün konuya ilişkin yaptığı açıklamada,“Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 yıl önce kuruldu. Plastik, Elektrik, Tesisat, Bilişim ve İnşaat olmak üzere 5 ayrı bölümde eğitim öğretim veriyor. Toplamda 800 öğrenci kapasitesine sahip. Farklı branşlarda 80 öğretmeni var” dedi. “AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUK” Güçlü kadrosuyla birçok branşta kaliteli eğitim veren Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye ve Avrupa’da dereceler elde etti. Okulun eski Müdürü Hüseyin Akgün,“Şunu da belirtmek istiyorum, Polinas Lisesi, 2007 yılında Türkiye genelinde düzenlenen Milli Danslar ve Milli Kostümler kategorisinde; 250 Lise arasında düzenlenen yarışmada 1. Oldu. Polinas, bu birincilik ile yine aynı kategoride bu sefer Avrupa’da Türk Folklorunu temsil etti. Polinas Lisesi, böylece, Avrupa’da, Ege Yöresi’nin halk oyunları ile gelin alma sürecini folklorik olarak işlediği Milli Danslar ve Milli Kostümler kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu” şeklinde konuştu. “OYUNCULUK YETENEĞİNE SAHİP ÖĞRENCİLERİMİZ VAR” Polinas Lisesi’nden, Lisenin eski ve yeni öğrencilerinden gururla bahseden Eski Müdür Hüseyin Akgün; öğrencileri ile ilgili anılarına dair sözlerine şöyle devam etti. “Okulumuzun yetiştirdiği ve mezun ettiği yaklaşık 10 öğrencimiz de, İstanbul’daki film ve dizi setlerinde oyunculuk yapıyorlar. Aralarında bilinen birçok dizide başrol oyunculuğu yapanlar var. Bu öğrencilerimden biri de İsmail Ege Şaşmaz. Mezun olduğu okulunu sık sık ziyarete gelir. Şuan yurtdışında eğitimini tamamlıyor. Okulumuz ve öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.”  
On yılı aşkın süredir Milli Eğitim bünyesinde öğrenim faaliyetlerini sürdüren Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; geçtiğimiz hafta Öğretmenler Günü’nü, Tevfik Lav Tesisleri’nde idari kadro ve tüm öğretmenleri ile birlikte kutladı. Tevfik Lav Tesisleri’nde ki 24 Kasım’a özel kutlama kahvaltısında konuşan emekli müdür Hüseyin Akgün, Polinas Lisesi’ni anlattı.
HABER
ÖZLEM UNCU


Polinas Mesleki veTeknik Anadolu Lisesi’nin Tevfik Lav Tesileri’nde düzenledikleri kahvaltıda; okulun eski ve yeni yöneticileri ile tüm öğretmenler, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. On yılda birçok alanda başarı elde eden Manisa Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye’yi Avrupa’da temsil etti.

“800 ÖĞRENCİSİ VE 80 ÖĞRETMENİ VAR”
2006 yılında Anadolu Eğitim Vakfı tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağışlanan Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Eski Müdürü Hüseyin Akgün, okulun faaliyetleri ile ilgili Denge Gazetesi muhabirine konuştu.Hüseyin Akgün konuya ilişkin yaptığı açıklamada,“Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10 yıl önce kuruldu. Plastik, Elektrik, Tesisat, Bilişim ve İnşaat olmak üzere 5 ayrı bölümde eğitim öğretim veriyor. Toplamda 800 öğrenci kapasitesine sahip. Farklı branşlarda 80 öğretmeni var” dedi.




“AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUK”
Güçlü kadrosuyla birçok branşta kaliteli eğitim veren Polinas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Türkiye ve Avrupa’da dereceler elde etti. Okulun eski Müdürü Hüseyin Akgün,“Şunu da belirtmek istiyorum, Polinas Lisesi, 2007 yılında Türkiye genelinde düzenlenen Milli Danslar ve Milli Kostümler kategorisinde; 250 Lise arasında düzenlenen yarışmada 1. Oldu. Polinas, bu birincilik ile yine aynı kategoride bu sefer Avrupa’da Türk Folklorunu temsil etti. Polinas Lisesi, böylece, Avrupa’da, Ege Yöresi’nin halk oyunları ile gelin alma sürecini folklorik olarak işlediği Milli Danslar ve Milli Kostümler kategorisinde Avrupa Şampiyonu oldu” şeklinde konuştu.

“OYUNCULUK YETENEĞİNE SAHİP ÖĞRENCİLERİMİZ VAR”
Polinas Lisesi’nden, Lisenin eski ve yeni öğrencilerinden gururla bahseden Eski Müdür Hüseyin Akgün; öğrencileri ile ilgili anılarına dair sözlerine şöyle devam etti. “Okulumuzun yetiştirdiği ve mezun ettiği yaklaşık 10 öğrencimiz de, İstanbul’daki film ve dizi setlerinde oyunculuk yapıyorlar. Aralarında bilinen birçok dizide başrol oyunculuğu yapanlar var. Bu öğrencilerimden biri de İsmail Ege Şaşmaz. Mezun olduğu okulunu sık sık ziyarete gelir. Şuan yurtdışında eğitimini tamamlıyor. Okulumuz ve öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.”
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.