TÜTÜN ÜRETİCİSİNE DESTEK ÇAĞRISI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2019 - 16:55, Güncelleme: 19.07.2019 - 16:55
 

TÜTÜN ÜRETİCİSİNE DESTEK ÇAĞRISI

Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde tütün kıran çiftçileri tarlada ziyaret ederek sohbet eden Belediye Başkanı Zeki Bilgin, alın terini toprağa dökerek çalışan tüm üreticilere bol ve bereketli mahsuller diledi.
Tütüncülüğün zor ve meşakkatli bir üretim gerektirdiğini dile getiren Bilgin, buna karşın tütün fiyatlarının istenilen rakamlarda olmadığını dile getirerek, "Üreticiye emeğinin karşılığı verilmelidir.Başarılı alt yapıları ile güvenilir olan iddaa canlı sitelerinde anlık olarak kuponlar yapıp kazanın. Tarımda arz ve talep dengesinin sağlanması için tarım politikası oluşturulmalıdır" dedi. Gediz havzasının bereketli toprakları üzerinde bulunan Saruhanlı'daki üreticilere, bu sezon bereketli mahsuller dileyen Bilgin, şöyle devam etti;   "Bu topraklarda yaşayan binlerce çiftçi kardeşimiz alın terini toprağa akıtarak ekmeğini kazanıyor. Üretici kardeşlerimiz adeta toprağı berekete dönüştürüyor. Toprağın bereketini üretime, üretimin zenginliğe ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle güzel ilçemizdeki ve yöremizdeki tüm çiftçilerimize bol bereketli bir hasat dönemi diliyor, bütün çiftçilerimizi sevgiyle selamlıyorum."  
Saruhanlı ilçesine bağlı Kemiklidere Mahallesi’nde tütün kıran çiftçileri tarlada ziyaret ederek sohbet eden Belediye Başkanı Zeki Bilgin, alın terini toprağa dökerek çalışan tüm üreticilere bol ve bereketli mahsuller diledi.
Tütüncülüğün zor ve meşakkatli bir üretim gerektirdiğini dile getiren Bilgin, buna karşın tütün fiyatlarının istenilen rakamlarda olmadığını dile getirerek, "Üreticiye emeğinin karşılığı verilmelidir.Başarılı alt yapıları ile güvenilir olan iddaa canlı sitelerinde anlık olarak kuponlar yapıp kazanın. Tarımda arz ve talep dengesinin sağlanması için tarım politikası oluşturulmalıdır" dedi.

Gediz havzasının bereketli toprakları üzerinde bulunan Saruhanlı'daki üreticilere, bu sezon bereketli mahsuller dileyen Bilgin, şöyle devam etti;   "Bu topraklarda yaşayan binlerce çiftçi kardeşimiz alın terini toprağa akıtarak ekmeğini kazanıyor. Üretici kardeşlerimiz adeta toprağı berekete dönüştürüyor. Toprağın bereketini üretime, üretimin zenginliğe ve huzur ortamına katkı sağlaması dileğiyle güzel ilçemizdeki ve yöremizdeki tüm çiftçilerimize bol bereketli bir hasat dönemi diliyor, bütün çiftçilerimizi sevgiyle selamlıyorum."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.