UZUNBURUN TESİSİ YARIN AÇILIYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2017 - 11:02, Güncelleme: 03.10.2017 - 11:02
 

UZUNBURUN TESİSİ YARIN AÇILIYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yarın açılışı gerçekleştirilecek olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nde açılış öncesinde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, “Manisa’nın en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununu kökten çözecek olan tesisimizi Manisa’ya kazandırmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum” dedi. Açılış ETV’den naklen yayınlanacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı dev hizmet, Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi yarın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla açılıyor. Açılış öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tesiste incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e Büyükşehir yönetim kadrosu da eşlik etti. Tesisin hazır bir hale geldiğini belirten Başkan Ergün, açılışa en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Açılış töreni öncesi son incelemeleri yaptıklarını belirten Başkan Ergün, “Manisa’nın en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununu kökten çözecek olan tesisimizi Manisa’ya kazandırmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum” dedi. YÜZDE 100 KAMU KAYNAĞIYLA YAPILDI Manisa’daki modern katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisinin Türkiye’nin en önemli tesislerinden biri olacağına dikkat çeken Başkan Ergün, “Bu önemli çevreci tesisimiz, yüzde 100 kamu kaynağıyla yapılan hiçbir şekilde özel sektörün içinde olmadığı bir tesis olması özelliğiyle Türkiye’de tek tesis. O açıdan bunun da gururunu yaşıyoruz. 4 Ekim’de hem Manisa’mızın gelecek 40 yılını kurtarmış olacak, hem de ülkemiz ekonomisine ciddi bir katma değer sağlayacak bir tesisi inşallah hep birlikte açacağız. Tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyorum” diye konuştu. TESİS GİRİŞİNE DEV TÜRK BAYRAĞI Öte yandan Uzunburun katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisinin girişine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından dev Türk bayrağı konuşlandırıldı. Tesisin açılışına gelecek olanların yanı sıra tesisin önünden geçecek olan vatandaşları 50 metre boyundaki bayrak direğinden 150 metrekarelik dev Türk bayrağı selamlayacak.  
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yarın açılışı gerçekleştirilecek olan Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi’nde açılış öncesinde incelemelerde bulundu. Başkan Ergün, “Manisa’nın en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununu kökten çözecek olan tesisimizi Manisa’ya kazandırmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum” dedi. Açılış ETV’den naklen yayınlanacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı dev hizmet, Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi yarın Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla açılıyor. Açılış öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tesiste incelemelerde bulundu. Başkan Ergün’e Büyükşehir yönetim kadrosu da eşlik etti. Tesisin hazır bir hale geldiğini belirten Başkan Ergün, açılışa en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Açılış töreni öncesi son incelemeleri yaptıklarını belirten Başkan Ergün, “Manisa’nın en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununu kökten çözecek olan tesisimizi Manisa’ya kazandırmaktan dolayı mutluyum ve gururluyum” dedi.



YÜZDE 100 KAMU KAYNAĞIYLA YAPILDI
Manisa’daki modern katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisinin Türkiye’nin en önemli tesislerinden biri olacağına dikkat çeken Başkan Ergün, “Bu önemli çevreci tesisimiz, yüzde 100 kamu kaynağıyla yapılan hiçbir şekilde özel sektörün içinde olmadığı bir tesis olması özelliğiyle Türkiye’de tek tesis. O açıdan bunun da gururunu yaşıyoruz. 4 Ekim’de hem Manisa’mızın gelecek 40 yılını kurtarmış olacak, hem de ülkemiz ekonomisine ciddi bir katma değer sağlayacak bir tesisi inşallah hep birlikte açacağız. Tüm vatandaşlarımızı şimdiden davet ediyorum” diye konuştu.



TESİS GİRİŞİNE DEV TÜRK BAYRAĞI
Öte yandan Uzunburun katı atık bertaraf ve düzenli depolama tesisinin girişine Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından dev Türk bayrağı konuşlandırıldı. Tesisin açılışına gelecek olanların yanı sıra tesisin önünden geçecek olan vatandaşları 50 metre boyundaki bayrak direğinden 150 metrekarelik dev Türk bayrağı selamlayacak.





 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.