VALİ DENİZ, BAŞHEKİMLERLE GÖRÜŞTÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2020 - 19:07, Güncelleme: 24.04.2020 - 19:07
 

VALİ DENİZ, BAŞHEKİMLERLE GÖRÜŞTÜ

Vali Ahmet Deniz, İlimiz genelindeki hastane başhekimleri ile video konferans yöntemiyle görüştü. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici de katıldı.
Ülkemizde COVİD-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirlerin alınmakta olduğunu belirten Vali Ahmet Deniz, dünyanın birçok yerinde salgın sebebiyle kriz olduğunu ancak son yıllarda sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde ülkemizde hastane ve sağlık malzemesiyle ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Vali Deniz, yerli ve milli solunum cihazlarında da seri üretime geçilmesinin salgınla mücadelede önemli olduğunu da belirtti. Vali Deniz'den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür COVİD-19 ile mücadelede büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Vali Deniz, ”Sağlık çalışanlarımızdan bu süreçte evine gidemeyenleri ilimizdeki misafirhane ve yurtlarda ağırlıyoruz. Sahada mücadele eden sağlık personelimizin yükünü hafifletmek için gerekli tüm tedbirleri de alıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın herhangi bir sıkıntısı olmaması ve ihtiyaçlarının karşılanması bizim için önemli. Sağlık Bakanlığımız gerekli olan tüm malzeme ve teçhizatı İlimize gönderiyor. İlimizde de Valiliğimiz koordinesinde yerel kaynaklarımızla sağlık çalışanlarımız için çeşitli malzemeleri temin ediyoruz. Milli bir seferberlik içerisinde bulunduğumuz bu günlerde Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile Ticaret ve Sanayi Odasına sağladıkları destek için teşekkür ediyorum" dedi. COVİD-19 ile fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için vatandaşlarımıza da önemli görevler düştüğünü söyleyen Vali Deniz, vatandaşlarımızdan özellikle sokağa çıkma yasağı bulunmayan günlerde de zorunlu olmadıkça evden çıkmayarak sosyal izolasyon sağlamalarını, dışarıda olmak zorunda kaldıkları zaman da sosyal mesafe ve maske kuralına uymalarını istedi. Toplantıda, COVİD-19 salgını kapsamında İlimizde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.
Vali Ahmet Deniz, İlimiz genelindeki hastane başhekimleri ile video konferans yöntemiyle görüştü. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici de katıldı.

Ülkemizde COVİD-19 salgınının yayılmasını önlemek amacıyla gerekli tedbirlerin alınmakta olduğunu belirten Vali Ahmet Deniz, dünyanın birçok yerinde salgın sebebiyle kriz olduğunu ancak son yıllarda sağlıkta yapılan yatırımlar sayesinde ülkemizde hastane ve sağlık malzemesiyle ilgili bir sorun olmadığını söyledi. Vali Deniz, yerli ve milli solunum cihazlarında da seri üretime geçilmesinin salgınla mücadelede önemli olduğunu da belirtti.

Vali Deniz'den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

COVİD-19 ile mücadelede büyük bir özveriyle gece-gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarına da teşekkür eden Vali Deniz, ”Sağlık çalışanlarımızdan bu süreçte evine gidemeyenleri ilimizdeki misafirhane ve yurtlarda ağırlıyoruz. Sahada mücadele eden sağlık personelimizin yükünü hafifletmek için gerekli tüm tedbirleri de alıyoruz. Sağlık çalışanlarımızın herhangi bir sıkıntısı olmaması ve ihtiyaçlarının karşılanması bizim için önemli. Sağlık Bakanlığımız gerekli olan tüm malzeme ve teçhizatı İlimize gönderiyor. İlimizde de Valiliğimiz koordinesinde yerel kaynaklarımızla sağlık çalışanlarımız için çeşitli malzemeleri temin ediyoruz. Milli bir seferberlik içerisinde bulunduğumuz bu günlerde Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile Ticaret ve Sanayi Odasına sağladıkları destek için teşekkür ediyorum" dedi.

COVİD-19 ile fedakarca mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için vatandaşlarımıza da önemli görevler düştüğünü söyleyen Vali Deniz, vatandaşlarımızdan özellikle sokağa çıkma yasağı bulunmayan günlerde de zorunlu olmadıkça evden çıkmayarak sosyal izolasyon sağlamalarını, dışarıda olmak zorunda kaldıkları zaman da sosyal mesafe ve maske kuralına uymalarını istedi.

Toplantıda, COVİD-19 salgını kapsamında İlimizde gerçekleştirilen çalışmalar değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.