VALİ DENİZ; BÜYÜME SÜRECİMİZ BAZI ÜLKELERİ RAHATSIZ EDİYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.10.2019 - 14:01, Güncelleme: 15.10.2019 - 14:01
 

VALİ DENİZ; BÜYÜME SÜRECİMİZ BAZI ÜLKELERİ RAHATSIZ EDİYOR

Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türkiye’nin son yıllarda güzel bir değişim ve dönüşüm süreci içerisine girdiğini belirterek, “İhracat rakamlarımız ve büyüme sürecimiz bazı ülkeleri rahatsız ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, üreterek bu zorlukların üstesinden gelip, ülkemizi bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi.
  Vali Ahmet Deniz, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Vali Deniz, ilk olarak Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına katıldı. TOBB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve OSB Müteşebbis heyet üyeleri yer aldı.  Toplantıda, sanayi ve hizmet destek alanlarının iş ve işlemleri, mesleki eğitim lisesi, 2018 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, 2018 yılı genel ve 2019 yılı ilk 3 dönem denetim kurulu raporları görüşüldü. “SON YILLARDA HER ALANDA GÜZEL BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİNDEYİZ” Vali Deniz daha sonra Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Türkiye’nin güzel bir değişim ve dönüşüm süreci içerisine girdiğini belirten Vali Ahmet Deniz, “Türkiye, özellikle son yıllarda her alanda güzel bir değişim ve dönüşüm sürecinde. İhracat rakamlarımız ve büyüme sürecimiz bazı ülkeleri rahatsız ediyor. Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir ülke olması durumunda bazı güçler, ülkemiz üzerindeki projelerini uygulayamayacaklarını biliyorlar. Zor bir coğrafya üzerinde yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, üreterek bu zorlukların üstesinden gelip, ülkemizi bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi. 
Manisa Valisi Ahmet Deniz, Türkiye’nin son yıllarda güzel bir değişim ve dönüşüm süreci içerisine girdiğini belirterek, “İhracat rakamlarımız ve büyüme sürecimiz bazı ülkeleri rahatsız ediyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, üreterek bu zorlukların üstesinden gelip, ülkemizi bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi.
  Vali Ahmet Deniz, Manisa’nın Turgutlu ilçesinde çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Vali Deniz, ilk olarak Turgutlu 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısına katıldı. TOBB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ve OSB Müteşebbis heyet üyeleri yer aldı.  Toplantıda, sanayi ve hizmet destek alanlarının iş ve işlemleri, mesleki eğitim lisesi, 2018 yılı yönetim kurulu faaliyet raporu, 2018 yılı genel ve 2019 yılı ilk 3 dönem denetim kurulu raporları görüşüldü.

“SON YILLARDA HER ALANDA GÜZEL BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİNDEYİZ”


Vali Deniz daha sonra Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.  Türkiye’nin güzel bir değişim ve dönüşüm süreci içerisine girdiğini belirten Vali Ahmet Deniz, “Türkiye, özellikle son yıllarda her alanda güzel bir değişim ve dönüşüm sürecinde. İhracat rakamlarımız ve büyüme sürecimiz bazı ülkeleri rahatsız ediyor. Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir ülke olması durumunda bazı güçler, ülkemiz üzerindeki projelerini uygulayamayacaklarını biliyorlar. Zor bir coğrafya üzerinde yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, üreterek bu zorlukların üstesinden gelip, ülkemizi bulunduğu noktadan çok daha ileri seviyelere taşıyacağız” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.