Vali Deniz; “Manisa’ya hizmet etmekten gurur duydum”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2020 - 17:13, Güncelleme: 18.06.2020 - 17:13
 

Vali Deniz; “Manisa’ya hizmet etmekten gurur duydum”

Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’a veda ziyaretinde bulundu.
Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, veda ziyaretleri kapsamında MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’ı ziyaret etti. Genel Müdür Şehnaz Başaran ziyarette Vali Ahmet Deniz’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletirken, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun sizin için. Bizlere vermiş olduğunuz katkı ve ilgi için şahsım ve MASKİ Genel Müdürlüğü adına teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süreniz boyunca verdiğiniz desteklerden dolayı yeniden teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi. “Manisa’ya hizmet etmekten gurur duydum” Manisa’ya hizmet etmekten dolayı gururlu olduğunu belirten Vali Ahmet Deniz, “Bu makamlar gelip geçici. Devletimizin aldığı karara saygı duyarız. Bizden sonra da arkadaşlarımız gelecek, gençler gelecek. Ben de sizlere teşekkür ediyorum, ortaklaşa güzel çalışmalar yaptık. İki kurum arasında ahenk ve koordinasyonu sağladık. Önemli olan da o zaten” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’a veda ziyaretinde bulundu.

Yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Manisa Valisi Ahmet Deniz, veda ziyaretleri kapsamında MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran’ı ziyaret etti. Genel Müdür Şehnaz Başaran ziyarette Vali Ahmet Deniz’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletirken, “Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun sizin için. Bizlere vermiş olduğunuz katkı ve ilgi için şahsım ve MASKİ Genel Müdürlüğü adına teşekkürlerimi sunuyorum. Görev süreniz boyunca verdiğiniz desteklerden dolayı yeniden teşekkür ediyorum. Allah yolunuzu açık etsin” dedi.

Manisa’ya hizmet etmekten gurur duydum”

Manisa’ya hizmet etmekten dolayı gururlu olduğunu belirten Vali Ahmet Deniz, “Bu makamlar gelip geçici. Devletimizin aldığı karara saygı duyarız. Bizden sonra da arkadaşlarımız gelecek, gençler gelecek. Ben de sizlere teşekkür ediyorum, ortaklaşa güzel çalışmalar yaptık. İki kurum arasında ahenk ve koordinasyonu sağladık. Önemli olan da o zaten” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.