VALİ GÜVENÇER NEZAKET ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 10:32, Güncelleme: 23.11.2016 - 10:32
 

VALİ GÜVENÇER NEZAKET ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa'nın Ahmetli ilçesini ziyaret etti.Vali Mustafa Hakan Güvençer, Ahmetli Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı’yı ziyaret etti.
Vali Güvençer’i hükümet konağı önünde Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Ahmet Alhan, kurum ve kuruluş amirleri ve bazı siyasi parti temsilcileri karşıladı. Ahmetli hakkında kaymakamlık makamında brifing alan Vali Güvençer, daha sonra devlet dairelerini gezerek personellerle kısa süreli sohbet gerçekleştirdi. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ahmetli Belediyesini ve daha sonra kurumları ziyaret eden Vali Güvençer, Ahmetli’nin büyüme potansiyelini yakından takip ettiğini ifade etti. Ahmetli ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Güvençer’in son durağı ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu oldu. Yüksekokulda  okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Şahin’den eğitimle ilgili bilgiler alan Mustafa Hakan Güvençer daha sonra ilçeden ayrıldı.
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa'nın Ahmetli ilçesini ziyaret etti.Vali Mustafa Hakan Güvençer, Ahmetli Kaymakamı Mehmet Deniz Arabacı’yı ziyaret etti.
Vali Güvençer’i hükümet konağı önünde Kaymakam Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Ahmet Alhan, kurum ve kuruluş amirleri ve bazı siyasi parti temsilcileri karşıladı. Ahmetli hakkında kaymakamlık makamında brifing alan Vali Güvençer, daha sonra devlet dairelerini gezerek personellerle kısa süreli sohbet gerçekleştirdi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ahmetli Belediyesini ve daha sonra kurumları ziyaret eden Vali Güvençer, Ahmetli’nin büyüme potansiyelini yakından takip ettiğini ifade etti. Ahmetli ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Güvençer’in son durağı ise Manisa Celal Bayar Üniversitesi Ahmetli Meslek Yüksekokulu oldu. Yüksekokulda  okul müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Şahin’den eğitimle ilgili bilgiler alan Mustafa Hakan Güvençer daha sonra ilçeden ayrıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.