VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET ESNASINDA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2016 - 10:01, Güncelleme: 28.09.2016 - 10:01
 

VALİ GÜVENÇER’E ZİYARET ESNASINDA HEDİYE TAKDİM EDİLDİ

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretleri devam ediyor. Vali Güvençer dün Soma’dan ziyaretine gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ve Ziraat Bankası İzmir Bölge ve Manisa Şube Müdürlerini makamında ağırladı.
Manisa’ya görevlendirilen Vali Güvençer kendisini ziyaret etmek isteyen konuklarını kabul etmeye devam ediyor. Soma Muharip Gaziler Derneği’ni ve Ziraat Bankası İzmir Bölge ve Manisa Şube Müdürleri ile tanıştı. Gaziler Derneği Başkanı Nazım Öz, Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti ve Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatından kesitleri, Milli Mücadelede Manisa’nın yerini anlatan kitaplar ile Gaziler Dergisi hediye etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Güvençer ise; “Vatan için canını, kanını esirgemeyen şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.  Şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimiz için ne yapılsa haklarını ödeyemeyiz.” Diyerek yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi. ZİRAAT BANKASI’NIN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI  Manisa Valisi Güvençer ayrıca Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, , İzmir 2. Bölge Başkanı Hüseyin Tamer Kahraman ve Ziraat Bankası Manisa Merkez Şube Müdürü Şenol Bilgi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Ayrıca Ziraat Bankası Bölge Müdürleri Ziraat Bankası’nın Manisa ve İzmir şubeleri hakkında bilgiler verdi.    
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretleri devam ediyor. Vali Güvençer dün Soma’dan ziyaretine gelen Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ve Ziraat Bankası İzmir Bölge ve Manisa Şube Müdürlerini makamında ağırladı.
Manisa’ya görevlendirilen Vali Güvençer kendisini ziyaret etmek isteyen konuklarını kabul etmeye devam ediyor. Soma Muharip Gaziler Derneği’ni ve Ziraat Bankası İzmir Bölge ve Manisa Şube Müdürleri ile tanıştı. Gaziler Derneği Başkanı Nazım Öz, Vali Güvençer’e kendilerini kabul ettikleri için teşekkür etti ve Mevlana Celaleddin-i Rumi’nin hayatından kesitleri, Milli Mücadelede Manisa’nın yerini anlatan kitaplar ile Gaziler Dergisi hediye etti ve yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Güvençer ise; “Vatan için canını, kanını esirgemeyen şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz.  Şehitlerimizin geride kalan yakınları ve gazilerimiz için ne yapılsa haklarını ödeyemeyiz.” Diyerek yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi.

ZİRAAT BANKASI’NIN DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALDI 
Manisa Valisi Güvençer ayrıca Ziraat Bankası İzmir 1. Bölge Başkanı Süleyman Yalçın, , İzmir 2. Bölge Başkanı Hüseyin Tamer Kahraman ve Ziraat Bankası Manisa Merkez Şube Müdürü Şenol Bilgi ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerini ilettiler. Ayrıca Ziraat Bankası Bölge Müdürleri Ziraat Bankası’nın Manisa ve İzmir şubeleri hakkında bilgiler verdi.
 



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.