Vali Karadeniz, MUOSB Müdürlüğünü Ziyaret Etti

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2021 - 16:21, Güncelleme: 02.06.2021 - 16:21
 

Vali Karadeniz, MUOSB Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Muradiye OSB Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyelerinden, faaliyetler ve projelere ilişkin bilgi aldı.
Vali Yaşar Karadeniz, Yunusemre İlçesinde 304 hektarlık alan üzerinde, 117 sanayi parselinin faaliyette bulunduğu ve 10.000’in üzerinde kişinin istihdam edildiği Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz, Muradiye OSB Yönetim Kurulu faaliyetleri, projeleri ve MUOSB’de faaliyetlerine devam eden firmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Muradiye OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, nazik ziyareti ve destekleri sebebiyle Vali Karadeniz’e teşekkür etti. Vali Karadeniz, Manisa’nın sanayisi ile Türkiye’nin önde gelen illerinden bir tanesi olduğunu ve Manisa’da faaliyet gösteren firmaların hem ilimize hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri faaliyetler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Muradiye OSB Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Karadeniz, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyelerinden, faaliyetler ve projelere ilişkin bilgi aldı.

Vali Yaşar Karadeniz, Yunusemre İlçesinde 304 hektarlık alan üzerinde, 117 sanayi parselinin faaliyette bulunduğu ve 10.000’in üzerinde kişinin istihdam edildiği Muradiye Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kıvırcık ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Yaşar Karadeniz, Muradiye OSB Yönetim Kurulu faaliyetleri, projeleri ve MUOSB’de faaliyetlerine devam eden firmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette Muradiye OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, nazik ziyareti ve destekleri sebebiyle Vali Karadeniz’e teşekkür etti.

Vali Karadeniz, Manisa’nın sanayisi ile Türkiye’nin önde gelen illerinden bir tanesi olduğunu ve Manisa’da faaliyet gösteren firmaların hem ilimize hem de ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştirdikleri faaliyetler için teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.