YAKLAŞIK YARIM ASIRDIR LEZZET SATIYOR KÖFTE İBO

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2022 - 17:29, Güncelleme: 30.03.2022 - 17:29
 

YAKLAŞIK YARIM ASIRDIR LEZZET SATIYOR KÖFTE İBO

Manisa’da yaklaşık yarım asırdan bu yana köftecilik yapan İbrahim Koca, şimdilerde 75. Yıl Mahallesi’nde devraldığı dükkanda Manisalılara lezzet sunuyor.
Yunuseme ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi’nde hizmet veren Köfteci İbo, köftenin en lezzetli halini Manisalılarla buluşturuyor. Bu işi 42 yıldır büyük bir sevgiyle yaptığını söyleyen İşletme Sahibi İbrahim Koca, “1980’li yıllarda eski Laleli Pazar yerinde köfte ekmek satardım. O günlerden bugünlere geldik. Resmi olarak 2007 yılından beri bu işi yapıyorum. Burayı da yaklaşık 2 ay önce devir aldım” dedi. EN ÇOK KÖFTE VE SAC KAVURMA TERCİH EDİLİYOR Köfteci İbo’da sadece köfte satmadıklarını belirten Koca, “Tavuk ve kırmızı et çeşitleri, köfte, pide, lahmacun, kelle paça, mercimek gibi çorba çeşitlerimiz ve tatlılarımız mevcuttur. Her üründe iddialıyız ancak en çok köftede iddialıyız. Etlerimizi, et galerisinden alıp, kendimiz işliyoruz. Müşterileriniz en çok köfte ve sac kavurmayı tercih ediyorlar. Biz ürünlerimizi hazırlarken etin kaliteli olmasına çok dikkat ediyoruz. Etlerimizi dinlendiriyoruz. Makine değmiyor her şey el işi. Temizlik ve hijyene de çok dikkat ediyoruz. Güler yüzlü ve deneyimli personelimizle müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.” İYİ KÖFTENİN PÜF NOKTALARI Koca, iyi bir köftede olmazsa olmaz özelliklerini ise şu sözlerle anlattı; “Bizim köftelerimiz dana, kuzu eti, kimyon ve tuzdan oluşuyor. 1 gün dinlendiriliyor. Katkı maddesi yok. Pişirme tekniği de çok önemli. Fazla pişirilmemeli ve biraz sulu olmalıdır.” BİR TIKLA VE TELEFONLA SİPARİŞ KOLAYLIĞI Ev ve iş yerlerine paket siparişi aldıklarını kaydeden İbrahim Koca, müşterilerin online yemek satışı uygulamalarından ve  (0 236) 236 30 59 – 0 531 700 95 45 numaralı hatlardan sipariş verebileceklerini belirtti.
Manisa’da yaklaşık yarım asırdan bu yana köftecilik yapan İbrahim Koca, şimdilerde 75. Yıl Mahallesi’nde devraldığı dükkanda Manisalılara lezzet sunuyor.

Yunuseme ilçesine bağlı 75. Yıl Mahallesi’nde hizmet veren Köfteci İbo, köftenin en lezzetli halini Manisalılarla buluşturuyor. Bu işi 42 yıldır büyük bir sevgiyle yaptığını söyleyen İşletme Sahibi İbrahim Koca, “1980’li yıllarda eski Laleli Pazar yerinde köfte ekmek satardım. O günlerden bugünlere geldik. Resmi olarak 2007 yılından beri bu işi yapıyorum. Burayı da yaklaşık 2 ay önce devir aldım” dedi.

EN ÇOK KÖFTE VE SAC KAVURMA TERCİH EDİLİYOR

Köfteci İbo’da sadece köfte satmadıklarını belirten Koca, “Tavuk ve kırmızı et çeşitleri, köfte, pide, lahmacun, kelle paça, mercimek gibi çorba çeşitlerimiz ve tatlılarımız mevcuttur. Her üründe iddialıyız ancak en çok köftede iddialıyız. Etlerimizi, et galerisinden alıp, kendimiz işliyoruz. Müşterileriniz en çok köfte ve sac kavurmayı tercih ediyorlar. Biz ürünlerimizi hazırlarken etin kaliteli olmasına çok dikkat ediyoruz. Etlerimizi dinlendiriyoruz. Makine değmiyor her şey el işi. Temizlik ve hijyene de çok dikkat ediyoruz. Güler yüzlü ve deneyimli personelimizle müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz.”

İYİ KÖFTENİN PÜF NOKTALARI

Koca, iyi bir köftede olmazsa olmaz özelliklerini ise şu sözlerle anlattı; “Bizim köftelerimiz dana, kuzu eti, kimyon ve tuzdan oluşuyor. 1 gün dinlendiriliyor. Katkı maddesi yok. Pişirme tekniği de çok önemli. Fazla pişirilmemeli ve biraz sulu olmalıdır.”

BİR TIKLA VE TELEFONLA SİPARİŞ KOLAYLIĞI

Ev ve iş yerlerine paket siparişi aldıklarını kaydeden İbrahim Koca, müşterilerin online yemek satışı uygulamalarından ve  (0 236) 236 30 59 – 0 531 700 95 45 numaralı hatlardan sipariş verebileceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.